Hoff Thorups optakt mod Randers: Derfor kan vi slå dem

Kategorier

Foto: Gonzales Photo: Dejan Obretkovic

Mandag står den på topkamp i Right to Dream Park, når Randers FC kommer på besøg. Assistenttræner Johannes Hoff Thorup har stor tro på, at FCN bliver først hold til at slå kronjyderne i indeværende sæson.

Superligaen er tilbage igen efter landskampspausen og vi lægger hårdt ud, når ligaens nummer et fra Randers FC kommer på besøg mandag aften. 

Assistenttræner Johannes Hoff Thorup har opskriften på et godt resultat mod Randers klar.

–  Vi skal være gode i vores offensive del af spillet. Vi skal være gode til at skabe chancer og afslutte dem. Vi kan se, at Randers faktisk har tilladt chancer imod, men de har haft en målmand, der har præsteret på et rigtig højt niveau. Så vi kan sagtens lave chancer imod dem, og det er den del af spillet, hvor jeg tænker, at vi skal være bedst. Og er vi det, så kommer vi til at lave mål og så vinder vi forhåbentlig også kampen.

– Vi har blandt andet kigget på, at vi er kommet til ret mange situationer inde i feltet, men ikke er kommet til nok afslutninger i de farlige områder omkring modstanderens felt. Så der har vi arbejdet meget med at kunne sætte nogle velkendte mønstre op, så vores angribere kan komme ind i situationen først.

Denne sæson 3F Superliga har kastet resultater i øst og vest af sig. Og Johannes Hoff Thorup har da også bemærket, at ligaen er meget uforudsigelig.

– Vi skal levere en toppræstation for at få et resultat mandag aften. Vi spiller i en liga, hvor alle hold kan slå alle. Men det er faktisk også en rigtig god motivation for os at vide, at vi skal op og ramme vores ypperste niveau for at vinde. Men gør vi det, så har vi jo set, at det giver pote. Og jeg har en rigtig god fornemmelse ift. kampen på mandag, lyder det fra Hoff Thorup, som dog roser mandagens modstander for den sæson, de har haft.

– Vi har fuld respekt for Randers. Det er et super godt hold, som er meget afklarede i alt, hvad de gør. De er blevet endnu bedre med bolden i denne her sæson og er blevet mere fleksible i deres positionsspil. Så det er et hold, hvor vi skal have øje på, hvordan vi får sat vores pres, som skal sidde så godt som muligt. For ellers kan de også godt drille os lidt.


En konstruktiv landskampspause 

Der tales ofte om, hvorvidt landskampspauser ligger på et godt eller dårligt tidspunkt for et hold. Ifølge Hoff Thorup var det både og for FC Nordsjælland, der gerne ville have vasket nederlaget til AC Horsens af sig.

– Der var både fordele og ulemper ved, at pausen lå nu. Vi ville gerne have revancheret os hurtigt efter Horsens-kampen, men omvendt har vi også fået trænet en masse. Vi har fået analyseret på de først ti runder af sæsonen og haft god tid til at gå i dybden med det. Og det har vi taget med ind i træningen, så vi har haft nogle specifikke punkter, vi har fokuseret på. Det har været dejligt at have tre dage i denne her uge, som ikke har handlet ret meget om modstanderen, men kun os selv, så vi kan dygtiggøre os endnu mere.

– Udover det hat vi haft en rigtig god træningskamp i Hamborg, hvor vi fik set hele truppen, men vi fik også arbejdet videre med de ting, vi har gjort i sæsonen. Så det var rigtig givende for os og det var fint at få rystet den der Horsens-præstation af os.

Til slut har Hoff Thorup en opfordring til de FCN-fans, der endnu ikke har besluttet, om de skal på stadion eller ej.

– Jeg har en stor tro på, at vi vinder kampen. Og så er min fornemmelse også, at der faktisk kommer en del mål. Så det er bare på med det varme tøj og afsted. Vi skal også nyde, at vi rent faktisk spiller de her kampe, som jo er topopgør. Så vi har brug for al den støtte, vi overhovedet kan få.

Kampen spilles i Right to Dream Park på mandag den 3. oktober klokken 19. Der er stadig billetter at hente til topopgøret. De kan købes her.