Hoff Thorup inden pokalkamp: Vi glæder os

Kategorier

Foto: Dejan Obretkovic / Gonzales Photo

Det er endnu en gang blevet tid til at vende opmærksomheden mod DBU Pokalen, hvor vi møder BSF på udebane. Kampen falder midt i et spændende Superliga-program, men for assistenttræner Johannes Hoff Thorup og resten af truppen er det bare endnu en kamp og en mulighed for at vise sig frem.

– Vi er inde i en god rytme, hvor vi egentlig bare fokuserer på og glæder os til næste kamp. Om det er i Superligaen eller Pokalen, går vi faktisk ikke så meget op i, for det handler egentlig bare om, at vi skal ud og vise os frem, hver gang der bliver fløjtet til kamp.

– Jeg har fornemmelsen af, at spillerne synes, det er sjovt at spille, ligegyldigt hvor vi spiller henne. Der er virkelig en lyst til at spille fodbold, og om det er i skolegården eller foran 30.000, har vi bare lyst til at vise os frem og angribe det.

Kampen spilles i Ballerup Idrætspark – også kaldet ’Gryden’ – og selvom det ikke er et hold, mange har stiftet bekendtskab med, har forberedelsen været god.

– Jeg har aldrig spillet der før, og jeg tvivler også på, at der er nogen af spillerne, der har. Så vi tager det som en ny oplevelse – forhåbentlig en god en af slagsen. Vi ved faktisk en del om BSF, fordi vi har set deres seneste kampe, ligesom de jo mødte vores moderklub, Farum Boldklub, hvor flere af os var forbi at kigge. Så vi kender en del til dem, selvom vi selvfølgelig må regne med, at de griber kampen lidt anderledes an i forhold til en almindelig kamp.

Kampen mod BSF er en kærkommen mulighed for at give spilletid til nogle af dem, der mangler minutter i benene. Og det er også meningen, men ifølge Hoff Thorup er der stadig fokus på en god præstation.

– Vi har fem spændende kampe i Superligaen inden vinterpausen, og det er vigtigt, at vi får holdt alle i truppen klar. Vi har stillet med den samme startopstilling i mange kampe, men det kan gå hurtigt med karantæner og skader, så det gælder altid om at holde alle spillere friske, og så er det en mulighed for nogle til at vise sig frem på bedst mulige måde.

– Vi skal ud og bruge vores trup, men vi kommer stadig til at stille et slagkraftigt hold, for vi ved bare, at de her pokalkampe er noget specielt, og at der kan ske ting. Vi har forberedt os fuldstændig, som var det en Superliga-kamp, og vi har fokuseret meget på vores eget spil og mønstre, som stadig kan tåle forbedring og skarphed.

Der er kampstart i Ballerup onsdag kl. 15:30, og du kan finde information om billetter lige her. Skal du ikke på stadion, er det muligt at følge kampen direkte på pokalturneringens hjemmeside.