Hoff Thorup inden AGF: Har brug for al den opbakning, vi kan få

Kategorier

Foto: Dejan Obretkovic / Gonzales Photo

Right to Dream Park danner i morgen rammen om endnu en spændende kamp. Og Johannes Hoff Thorup forventer en hård kamp mod AGF.

AGF er modstanderen, når vi i morgen skal på jagt efter tre point hjemme i Right to Dream Park. Gæsterne er placeret på en sjetteplads i 3F Superligaen, men Johannes Hoff Thorup forventer, at det er et godt organiseret mandskab, der kommer til Farum.

– Det er et rigtig solidt og godt trænet hold, som er fuldstændig afklaret i, hvordan de bygger spillet op, presser og forsvarer. Fordelen for os er så, at vi har en ret god idé om, hvordan de vil spille, men vi ved også, at vi skal spille op til vores ypperste for at vinde. De har dygtige spillere og magter mange af spillets facetter rigtig godt.

– De forsøgte sig lidt med wingbacks i sidste sæson, men Uwe Rösler har været meget fast på den her kæde med tre bagerst og to wingbacks. Det betyder, at de spiller med en masse indlæg til deres to angribere, og det er så vores opgave at løse det ved at forsvare så langt væk fra vores eget mål som muligt. Samtidig har vi selvfølgelig haft fokus på at forsvare en anelse dybere end normalt, for det kan vi sagtens ende med, og det skal vi også kunne magte. Fordelen ved at gøre det er jo så den offensive gulerod i, at vi kun er 6-8 sekunder fra at score i den anden ende, fordi vi har så hurtige folk oppe foran.

Sæsonen har indtil videre budt på flotte resultater hjemme i Right to Dream Park, og assistenttræneren håber selvfølgelig, at morgendagens kamp bliver endnu en god oplevelse for fansene – og at den flotte opbakning fortsætter.

– Man skal huske, hvor meget man savner Superligaen, når den går på pause og ikke er der. Og det skal vi huske nu, for der er kun tre hjemmekampe tilbage, og for os føles det, som om det er gået stærkt. Og det plejer at være en god ting og betyde, at det har været godt. Men vi skal lige have det allersidste ud nu, og vi skal have alle de point, vi kan få her til sidst, og al den opbakning vi kan få. Så jeg glæder mig rigtig meget til en fed kamp i morgen.

Har du endnu ikke sikret dig billet til opgøret, kan du gøre det her.