Flemming Pedersen efter sejr: Vi kunne mærke en stor sult

Kategorier

Foto: Dejan Obretkovic / Gonzales Photo

Vi er tilbage på førstepladsen i 3F Superligaen efter en 3-1-sejr mod Randers FC hjemme i Right to Dream Park mandag aften. Sejren blev grundlagt allerede efter 12 sekunders fodbold, da Ernest Nuamah sendte bolden i nettet, og Andreas Schjelderup var hurtig til at følge op på den tidlige føring med en flot afslutning til 2-0 efter otte minutters spil. Schjelderup stod også for kampens tredje mål, inden gæsterne fik reduceret til 3-1.

Og cheftræner Flemming Pedersen havde da også lagt mærke til en spillertrup, der var ivrige efter at komme ud af startblokken.

– Der var noget selvransagelse efter kampen i Horsens og den start, vi havde derovre. Så det var nogle spillere, der virkelig var fyr og flamme for at vise alle, at det var en enlig svale. De har gået i mere end 14 dage og ventet på revanche, så vi har kunnet mærke en stor sult. De sidste tre dage til træning har der været rigtig højt niveau, og i trænerteamet har vi snakket om, at det godt kunne blive rigtig godt i aften.

Det var inden kampen et møde mellem ligaens nummer et og to, og selvom cheftræneren kunne identificere lidt plads til forbedring, var Flemming Pedersen tilfreds med at tilføje det første nederlag til Randers FC’s sæson.

– Selvom vi har nogle perioder i første halvleg, hvor Randers kommer til lidt for mange dødbolde, var vi hele tiden farlige den anden vej. Det endte med at blive en rigtig åben kamp, og vi har så mange muligheder, hvor vi ikke gør tingene færdig. Dér er der plads til forbedring.

– Randers har haft godt styr på de fleste andre modstandere i Superligaen, så det var ikke tilfældigt, at de var ubesejrede inden dagens kamp. Så når vi ser det i dét lys, er vi meget tilfredse med at kunne holde en tidlig føring helt til slut og få alle tre point på vores dejlige hjemmebane.