Flemming P. om sejr i Randers: En utrolig vilje fra alle

Kategorier

Foto: Dejan Obretkovic / Gonzales Photo

En imponerende fight og klogskab var fundamentet for en flot 2-0 sejr i Randers tidligere i dag. Derfor var cheftræner, Flemming Pedersen, selvfølgelig utroligt glad ovenpå sejren: 

– Sammenhold, fight og holdånd er overskrifterne på dagens kamp. Spillerne har det så godt sammen og kæmper utroligt meget for hinanden – hvilket de alle viser i dag, fortalte Flemming P.

En imponerede vilje

I det 30. minut så Adamo Nagalo rødt, hvilket ændrede en del på gameplanen:

– Vi viste, ligesom mod Vejle i sidste sæson, at vi har noget klogskab. Det er ikke altid, at vi har vist den største klogskab tidligere, når vi har været 10 mod 11 eller når vi har været 11 mod 11 til sidst i kampen, men det viste vi så absolut i dag.

– Vi havde spillet en rigtig, rigtig god halv time og havde det hele under kontrol. Men det røde kort gjorde selvfølgelig, at fokusset ændrede sig, og vi blev nødt trække os længere tilbage på banen og overlade spillet til Randers. Hvis ikke vi gjorde det, ville vi dø ud senere i kampen, da vi ikke ville kunne fortsætte det pres, som vi lagde ud med.

– Men det, som var meget vigtigt for os, var at undgå for mange defensive dødbolde – specielt hjørnespark, hvor vi ved, at Randers er utroligt farlige.

– Vi blev også hurtigt enige om, at vi skulle have Erik ind og Rocco ud, selvom Rocco havde spillet 35 rigtig flotte minutter. Derefter ville vi se tiden an i en 4-4-1 formation i stedet for at gå i 5-3-1 med det samme.

– I pausen vendte vi med spillerne, om vi skulle fortsætte med 4-4-1 eller ændre det, men spillerne var klar på at fortsætte i samme formation.

– 10 minutter inde i anden halvleg skiftede vi dog om, da der blev lidt for meget plads mellem Erik og Frese, hvilket gjorde, at Dio rykkede ned på venstre wingback og Antman kom ned på venstresiden af midtbanen. Vi havde forberedt alt dette i pausen, så alle spillerne var godt klar over, hvilke opgaver de ville have.

Nygren afgjorde det med kold afslutning

Efter lidt over en times spil kom Benjamin Nygren og Mads Kristian Hansen på banen for at give mere boldsikkerhed og mere styrke på den defensive dødbolde – og det gav pote:

– Det er altid spændende udefra, da vi selvfølgelig altid vil ramme rigtigt med vores indskiftninger, hvilket jeg synes, vi gør i dag. Vi fik nogle boldfaste spillere ind i Mads Kristian og Benjamin, som begge to også kan fylde en del i hovedspillet og duellerne.

– Vi har spillet mange kampe, hvor det har været meget tæt til slut, hvor vi ikke har lukket den, men det gjorde vi i dag i form af en meget flot afslutning af Benjamin. Vi ved, at han er en god afslutter samtidig med, at han er god til at holde på bolden, hvilket vi så i dag.

– Det var en lang og hård kamp, men en fed afslutning.

En ny mand på toppen

Rocco Ascone var ny mand i front i dag og vores franske kreatør kom hurtigt i fokus, da han på imponerende vis bragte os foran med 0-1 allerede efter to minutter.

– Vi vidste, at hvis vi kunne trække i Randers i form af løb i bagrummet fra Schjelde, Antman, Frese og Villa, så ville der komme noget plads til Rocco. Vi ved, at hans teknik, spark og overblik er på internationalt niveau, men han mangler stadig lidt struktur og spillet 100% ind på holdet, men vi mente, at hans individuelle kvaliteter ville vi få brug for.

– Han har haft en rigtig god træningsperiode og han har et stort potentiale. Der skal ikke meget til, hvilket vi også så i den situation, hvor han bringer os foran med 0-1. Udover dét, har han også en fantastisk arbejdsiver og en masse kilometer i benene.

Ingen sejr uden fansene

Igennem alle 90 minutter kunne man høre alle de medrejsende fans fra Farum, hvilket, ifølge vores cheftræner, var en stor del af, at vi kunne tage hjem med alle tre point:

– Da jeg gik ned til fansene efter kampen, sagde jeg til dem, at drengene havde brug for dem i anden halvleg og at det var utroligt dejligt at høre dem. Det var rigtig godt for os, at vi havde fansene direkte i ryggen i anden halvleg. Vores forsvarsspillere kunne høre dem hele tiden og blev pisket frem, hvilket giver spillerne en ekstra energi.

– Selvom vi ikke har flere tusinde fans her i dag, så kan de stadig gøre en kæmpe forskel. Så kæmpe stor tak. De spillede en stor faktor i, at vi fik alle tre point i dag.

– Og vi får brug for dem allesammen igen på fredag!

Allerede på fredag har vi brug for alle mand igen, da vi på hjemmebane tager imod AC Horsens klokken 19.00. Du kan købe din billet til opgøret på billet.fcn.dk.