Flemming P. efter sen udligning: Vi lod os ikke hænge i det ærgerlige mål

Kategorier

Foto: Dejan Obretkovic / Gonzales Photo

Lørdagens kamp i Parken var ikke en målrig affære, men tilskuerne fik dog spænding og drama til sidst med to sene scoringer til hvert af holdene. Oliver Antman stod for vores scoring i 93. minut, efter hjemmeholdet havde bragt sig foran, og efter opgøret var der flere ting, som cheftræner Flemming Pedersen mente, der kunne forbedres.

– Jeg synes ikke, at vi fik forløst mange af de ting, som vi ved, at vi er i stand til, og vi fik ikke spillet frit nok. Men det er selvfølgelig også FC Københavns fortjeneste, for der er jo altid flere sider af en sag.

– Der er for mange løse bolde, vi ikke får fat i, og situationer, hvor vi lige har vundet bolden, men ikke får spillet hurtigt nok. Der taber vi den enten eller spiller den hen til en modstander, som kan sætte et angreb i gang. Og så ender vi med at løbe efter for mange gange.

Der var heldigvis også lyspunkter i kampen, og selvom det ikke var meningen at komme bagud i en ellers god periode, var det opløftende for cheftræneren at se sit hold komme tilbage og få det ene point med hjem til Farum.

– Som anden halvleg skred frem, og vi blev presset længere frem på banen, lå der også nogle muligheder for os, og det var også derfor, vi lavede de indskiftninger, vi gjorde. Desværre falder vores indskiftninger sammen med det hjørnespark, hvor de scorer, og vi syntes, at kampen lå rigtig, rigtig godt til os med 10 minutter igen.

– Men det, vi tager med os, er evnen til at slå tilbage efter at få et mål imod sig så sent i Parken. Det var rigtig dejligt at bevise over for os selv, at vi ikke lod os hænge i det ærgerlige mål, for det er jo et hjørnespark, som vi aldrig nogensinde skal give væk.

Næste opgave i 3F Superligaen er hjemme i Right to Dream Park, hvor AGF kommer på besøg. Du kan sikre dig billet til opgøret her.