Arbejdernes Landsbank styrker sit engagement i FC Nordsjælland

Kategorier

fcn.dk

Fra på mandag vil Arbejdernes Landsbank-logoet pryde ærmet på Superliga-spillernes kamptrøjer. Det samme gælder for U19- og U17-holdet på drengeakademiet.

Det mangeårige samarbejde mellem FC Nordsjælland og Arbejdernes Landsbank begyndte tilbage i 2011 og er siden blevet udvidet ad flere omgange.

Nu styrker FCN-toppartneren endnu en gang sit engagement med øget synlighed til kampene i 3F Superligaen og i U19- og U17-ligaen.

Til mandagens 3F Superliga-kamp mod Randers FC vil AL-logoet således få debut på kamptrøjernes venstre ærme. Derudover vil Arbejdernes Landsbank nu også være at finde på ryggen af spillernes indløbstrøjer, når de løber på banen kort før kickoff (billetter kan købes her).

Arbejdernes Landsbank rykker ligeledes ind på ærmet af U19- og U17-kamptrøjerne på drengeakademiet, men trøjeeksponering er ikke ubetrådt land. Som Toppartner har AL-logoet nemlig allerede plads på ryggen af samtlige FCN-hold – både Superliga, Kvindeliga og akademiet.

 

Peter Froulund, branding- og kommunikationsdirektør i Arbejdernes Landsbank:

– Muligheden for øget synlighed på kamptrøjerne – kombineret med en plads på Superliga-holdets indløbstrøjer – er for os det perfekte supplement til de mange andre gode aktiviteter, vi har med klubben. Vi oplever stigende interesse for FC Nordsjælland på alle fronter, og derfor giver øget synlighed på tøjet rigtig god mening for os. Samtidig er det et godt symbol på, at et stærkt samarbejde er blevet endnu stærkere.

 

Trine Hesselund Hopp Møller, CEO i FC Nordsjælland:

– Vi har oplevet en enorm opbakning og tillid fra Arbejdernes Landsbank som en fantastisk samarbejdspartner igennem mange år, og de har støttet adskillige af klubbens projekter – både hos herrerne, kvinderne og akademiet. Det betyder meget for os, og vi er glade for, at vi hele tiden formår at udvikle os sammen.

– Generelt er vi gode til at se nye, fælles muligheder, og derfor virker det også helt naturligt for os, at det er netop Arbejdernes Landsbank, der bliver knyttet endnu tættere til vores Superliga-, U19- og U17-kampe. Vi glæder os over udvidelsen af samarbejdet – og ikke mindst til at se det i aktion for første gang mandag aften.