50-kamps jubilaren Linnebjerg: Det er en stor milepæl

Kategorier

Foto: Gonzales Photo / Dejan Obretkovic

Lørdagens kamp mod AGF i Gjensidige Kvindeligaen var nummer 50 for Karen Linnebjerg Knudsen, der i en alder af 19 år er en af truppens mest rutinerede.

Hun er kun 19 år, men lørdag spillede hun sin kamp nummer 50 for FC Nordsjælland. Karen Linnebjerg Knudsen er trods sin unge alder en af de mest rutinerede på FCN-holdet.
Og hovedpersonen selv er også glad for den milepæl, hun allerede har opnået i FC Nordsjælland.

– Det er stort for mig at have opnået 50 kampe for FC Nordsjælland allerede. Det er gået hurtigt og jeg er selvfølgelig superstolt.

– Der er selvfølgelig nogle af de ældre spillere i truppen, som har lidt mere autoritet. Men jeg kan godt mærke, at jeg har været igennem en del med klubben og på den måde er lidt mere rutineret – selvom jeg kun er 19 år.

Selvom det kan være svært at memorere rundt i de forgangne 50 kampe, så står en begivenhed helt klar for Karen Linnebjerg – nemlig hendes første mål for klubben.

– Jeg husker mit første mål meget tydeligt. Det var en udekamp mod Fortuna Hjørring og det var en af de allersidste kampe, vi spillede. Der var stadig Corona og der var mange spillere, som ikke kunne være med. Vi vandt 5-0 og jeg scorede det sidste mål. Det var efter en halvsæson, hvor jeg havde siddet på bænken, så det var en kæmpe forløsning at komme ind og så score sit første mål.

Karen Linnebjerg har store ambitioner for fremtiden, men bevarer begge ben på jorden og fokuserer på at udvikle sig skridt for skridt.

– Mit første mål er jo nået. Jeg drømte om at spille i kvindeligaen – og er det er lykkedes. Selvfølgelig har jeg ambitioner og vil gerne på et tidspunkt prøve mig selv af i udlandet. Men det haster ikke, for jeg har det rigtig godt her i FC Nordsjælland og jeg udvikler mig som spiller hver eneste dag.

Næste kamp for Linnebjerg og co. er fredag den 14. oktober klokken 19, når vi skal en tur til Brøndby.