Sargeant inden Sundby: Bliver meget interessant 

Kategorier

Foto: Dejan Obretkovic / Gonzales Photo

Vores Gjensidige Kvindeliga-hold er i morgen tilbage i aktion efter landskampspausen. Modstanderen er oprykkerne fra Sundby Boldklub, som i sidste runde fik deres første point i ligaen, da de slog Kolding IF med 1-0.

En landskampspause er altid en god mulighed for at få rykket på flere parametre i spillet. Ifølge cheftræner, Chris Sargeant, har holdet gjort præcis dette over de sidste par uger:

– Vi har brugt landskampspausen meget fornuftigt. Vi har sørget for, at spillerne har fået den nødvendige restitution, da der har været fuldt skrald på siden opstarten i juli, siger Sargeant og fortsætter:

– Men på samme tid har vi også givet den gas på træningsbanen. Vi har arbejdet på flere forskellige aspekter i vores spil, som har haltet lidt i de seneste par kampe. Ét af aspekterne har været vores kvalitet på forreste tredjedel og afslutningsspillet. Vi har de højeste ‘expected goals’ i ligaen efter de første tre runder, hvilket er fantastisk, men vi har alligevel ikke scoret nok. Vi havde et fremragende træningspas i mandags, hvor fokusset var på præcis dette.

– Så med den mentale og fysiske pause, som spillerne har haft de sidste par uger, og vores fremskridt på træningsbanen er jeg sikker på, at vi kommer til at stå skarpt i morgen.

Forventer et spændende opgør

Som skrevet ovenover, så går det igen løs i Gjensidige Kvindeliga i morgen, hvor vi gæster Sundby Idrætspark:

– Det bliver fantastisk at være tilbage i aktion i ligaen. Det er altid fedt at være på træningsbanen med spillerne, men der er altid noget specielt ved kampe.

– Der kommer til at være en god atmosfære og energi i kampen. Sundby har nogle spillere i truppen, som har været heroppe før, så der er mange aspekter i en kamp som den i morgen.

– Sundby er et godt hold, som har fået tilføjet nogle dygtige spillere over sommeren. De har fået en fin start på ligaen, hvor de senest fik en sejr på en svær udebane i Kolding.

– Det kan blive et interessant kampbillede, da Sundby har været meget stærke i deres defensiv og vi har haft ekstra fokus på vores offensiv. Derfor skal vi sørge for, at vi er super koncentrerede i alt, vi foretager os, så vi kan nedbryde deres defensive struktur.

– Uanset hvad bliver det en meget spændende kamp og vi glæder os rigtig meget, afslutter vores cheftræner.

Morgendagens kamp fløjtes i gang klokken 19.00.