Pointdeling i Sundby

Kategorier

Foto: Dejan Obretkovic / Gonzales Photo

Det blev til et enkelt point til hvert hold, da FC Nordsjællands kvinder fredag aften var på besøg i Sundby i en kamp, der endte 1-1.

Gjensidige Kvindeligaen var fredag aften tilbage efter en landskampspause på to uger – og første kamp efter pausen for FC Nordsjællands kvinder fandt sted Sundby.

Hjemmeholdet fra Sundby Boldklub startede aggressivt ud og efter bare et minut reddede overliggeren Carly Nelson i FCN-målet.
Det var tydeligt, at FCN skulle finde fodfæste i kampen, men jo længere halvlegen skred frem, jo mere styr fik vi også på spillet.
Efter otte minutter faldt FC Nordsjællands største chance i første halvleg, da Ryanne Brown fandt Dajan Hashemi med en følt aflevering bagerst i feltet, men desværre røg afslutningen i sidenettet.

Selvom vi kom bedre med, var det fattigt med chancer og de to hold kunne gå til pause med stillingen 0-0.

Anden halvleg var om muligt endnu mere chancefattig end første – dog med FC Nordsjælland i en mere dominerende rolle. Dajan Hashemi fremtvang et frispark i en farlig position efter 70 minutter, som hun selv eksekverede, men bolden sad i favnen på Laura Worsøe Nielsen i Sundby-målet.

Ti minutter senere gik det desværre galt, da værterne fra Sundby kunne bringe sig i front efter en chance, der opstod ud af det blå i FC Nordsjællands målfelt.

Så blev der ellers presset på fra FC Nordsjællands side og efter 87 minutter gav det bonus, da Sundby-spilleren Nana Rosa Herskind fik hovedet på et indlæg fra Dajan Hashemi. Hun kunne se bolden sejle over en chanceløs Laura Worsøe Nielsen i Sundby-målet til stillingen 1-1, hvilket også blev kampens resultat.

”Vi skal være skarpere fra start”
Efter kampen var cheftræner Chris Sargeant ærgerlig over, at det ikke blev til alle tre point i Sundby fredag aften.

– Det var en kamp med stor forskel på de to halvlege for os. I første halvleg var vi ikke i nærheden af vores niveau. Og det ved vi alle sammen godt. Det er vi selvfølgelig nødt til at evaluere og se på. For det er ikke første gang, at vi er lidt rustne fra start. Men de er første gang, at det har været så rustent.

– I anden halvleg udfordrer vi dem mere og jeg synes, at vi dominerer kampen på bolden. Vi får et rigtig ærgerligt mål imod os, som sker én ud af tusind gange, men vores eget mål er også heldigt. Men jeg synes, at det lå i kortene, at vi skulle score, for vi pressede dem og kreerede chancer.

– Jeg synes dog ikke, at vi skaber så mange chancer, som jeg ved, at vi er i stand til at gøre. Og så illustrerede kampen også, at vi har en god gruppe spillere, som står sammen som hold. Selvom tingene ikke lige køre, så løfter de hinanden og kæmper sig tilbage.

– Nu ser vi frem mod pokalkampen i Odense på onsdag. Det er en god mulighed for os til at komme hurtigt videre og tilbage på sporet

Næste kamp for FC Nordsjællands kvinder er i pokalturneringen på onsdag den 14. september klokken 19.
Næste kamp i Gjensidige Kvindeligaen er den 17. september, når Fortuna Hjørring venter på udebane.