Ny sejr til U19-holdet

Kategorier

Det blev til anden sejr i træk, da FC Nordsjællands U19-hold lørdag slog AGF 4-0 på udebane.

Kasper Kurlands U19-mandskab kunne lørdag eftermiddag tilføje 3 point til kontoen, da AGF blev slået med cifrene 4-0 i Aarhus. 

Sejren blev grundlagt af to scoringer på to minutter i første halvleg, hvor først Sindre Walle Egeli og dernæst Conrad Harder kunne gøre det til 1-0 og 2-0.

I anden halvleg fortsatte Sindre Walle Egeli med at vise målform og kunne gøre det til både 3-0 og 4-0.

Med sejren er FC Nordsjællands U19 hold nu oppe på 6 point i de første tre kampe. Og cheftræner Kasper Kurland var glad for det, han så fra sine spillere lørdag eftermiddag.

– Alt i alt var det en rigtig god præstation. De sidste tyve minutter var ikke så organiserede, som jeg godt kunne have tænkt mig. Men overordnet set var det en god præstation på en svær udebane. Rigtig stærkt af drengene at være så dygtige og afklarede – både i vores opbygningsspil og i vores presspil. Så stor ros til dem, lyder konklusionen fra cheftræneren som sætter lidt flere ord på de fire mål.

– Vi starter kampen rigtig stærkt og har to afslutninger inden for de første fem minutter, som bliver skabt efter gode pressituationer. Men herefter udfordrer AGF os faktisk fint ift. vores opbygningsspil. De presser os højt og med mange spillere. Og når vi lykkedes med at spille os ud af det, manglede vi lige at sætte det sidste sammen for at få skabt de helt store chancer.

– Men det gør vi kort før pausen, hvor får spillet bolden rigtig godt rundt og kommer bagom dem i straffesparksfeltet, så Sindre kan score til 1-0. Momentet efter giver de bolden op, som vi erobrer med det samme og scorer til 2-0.
Kort før pausen har vores keeper William Lykke en rigtig god og vigtig redning, som gør, at vi kan gå til pause foran 2-0 og ikke 2-1.

– Vi havde en rigtig god følelse efter første halvleg. Og så scorer vi tidligt i anden halvleg. Vi vidste, at hvis vi blev ved med at spille rundt om dem og angribe dem, når de stod lavt, så kunne vi udnytte det. Og det gjorde vi med et rigtig flot mål til 3-0.

– Vi scorer til 4-0 i en situation, hvor de går højt op og hvor vi kan spille den op på vores angriber der kunne lægge en aflevering, hvorefter vi kunne løbe dybt.

Næste opgave for Kasper Kurlands U19-hold er lørdag den 10. september, når Vejle venter på udebane.

Kampfakta:

FCN-AGF
1-0 (‘38) Sindre Walle Egeli
2-0 (‘39) Conrad Harder
3-0 (‘47) Sindre Walle Egeli
4-0 (’58) Sindre Walle Egeli