Nu kan du byde på Pride-trøjerne og støtte Børns Vilkår

Kategorier

Igen i år blev der afholdt Pride Week i København, hvor der bliver sat synligt fokus på mangfoldighed, inklusion, menneskerettigheder og ikke mindst LGBTQIA+-miljøet. Som altid er det et formål, FC Nordsjælland støtter, og i år satte vi fokus på det officielle tema ‘frihed’ her på vores hjemmeside, ligesom vi spillede i den specialdesignede Pride-trøje i Superliga-kampen mod Silkeborg IF og Gjensidige Kvindeliga-kampen mod Brøndby IF.

De trøjer kommer nu på auktion, og pengene bliver doneret til Børns Vilkår og Børnetelefonen, som hvert år har hundredvis af samtaler med børn og unge om kønsidentitet og seksualitet – og ikke mindst generelt om friheden til at være sig selv.

Auktionen slutter fredag den 30. september kl. 16:00, og du kan byde på trøjerne lige her.