Landsholdsoverblikket: Mulige debutanter og vigtige kvalifikationer

Kategorier

Foto: Gonzales Photo: Dejan Obretkovic

Superliga-fodbolden er for en kort stund sat på pause, og vi har gjort plads til, at de forskellige landshold kan samles og spille kampe. Det betyder også, at vi har flere spillere på landsholdsopgaver, og her kan du få et overblik over, hvem fra Superliga-truppen der skal trække i den nationale trikot.


Norges U19-landshold:

Andreas Schjelderup

Det norske U19-landshold spiller to venskabskampe, inden der i november skal spilles kvalifikation til U19 EM. De to venskabskampe er mod Island og Sverige, og Andreas Schjelderup er med i truppen, ligesom han var tidligere på sommeren.

21.09.2022: Norge – Island

27.09.2022: Sverige – Norge


Finlands A-landshold:

Oliver Antman

For første gang er Oliver Antman med i den finske trup, når A-landsholdet over to kampe skal forsøge at hente flere point i Nations Leagues gruppe B. Antman kan derfor få debut for det finske landshold, som han tidligere har repræsenteret på ungdomsniveau.

23.09.2022: Finland – Rumænien

26.09.2022: Montenegro – Finland


Burkina Fasos A-landshold:

Adamo Nagalo

Endnu en mulig debutant er at finde, når Burkina Faso spiller to venskabskampe denne måned. Adamo Nagalo er nemlig blevet udtaget for første gang, og forklaringen på, hvorfor han kan blive udtaget til Burkina Fasos landshold, når han er født i Elfenbenskysten er, at hans far er fra Burkina Faso, mens hans mor er ivoriansk.

23.09.2022: DR Congo – Burkina Faso

27.09.2022: Comorerne – Burkina Faso


Danmarks U21-landshold:

Oliver Villadsen

Mads Bidstrup

På vores hjemlige landshold har vi to repræsenteret på U21, der skal spille to spændende EM-kvalifikationskampe. Efter en andenplads i gruppespillet skal Danmarks deltagelse i det kommende EM nemlig afgøres over to kampe mod Kroatien. Mads Bidstrup og Oliver Villadsen er med i truppen, der skal indløse billet til slutrunden i Georgien og Rumænien.

23.09.2022: Kroatien – Danmark

27.09.2022: Danmark – Kroatien


Vi ønsker alle spillere tillykke med udtagelserne. Vi glæder os til at følge med!