Kian Hansen og Oliver Antman forlænger

Kategorier

Kian Hansen og Oliver Antman forlænger deres kontrakter, så de nu har aftaler med 3F Superligaens førerhold til henholdsvis 2024 og 2025.

I dag er en glædelig dag i FC Nordsjælland, da der der kommet to nye signaturer i hus, som betyder, at kontrakterne med Kian Hansen og Oliver Antman er blevet forlænget. Vores anfører har forlænget med FCN til 2024, mens Oliver Antman, der kom til i 2018, nu har en aftale frem til 2025.

Kian Hansen:

– Jeg er meget glad og beæret over, at klubben er villig til at give mig et år mere. Jeg tolker det som, at jeg har gjort noget rigtigt, og at jeg stadig kan være en del af det her projekt, vi har gang i, og det ser virkelig spændende ud for tiden.

– Jeg sætter stor pris på den rolle, Flemming har givet mig på holdet, og jeg ved, hvad jeg kan bidrage med, så jeg er selvfølgelig glad for at kunne fortsætte med det et år yderligere. Så alt i alt var det en ‘no brainer’, for jeg er vildt glad for at være i klubben og være en del af det her projekt.

 

Oliver Antman:

– Jeg har nydt min tid her, så jeg er selvfølgelig meget begejstret for at lægge endnu et år til min eksisterende kontrakt. Jeg er glad for holdet, glad for vores spillestil, så jeg er bare rigtig glad for at skulle blive her endnu længere tid.

– Det er et spændende og sjovt hold at være på, og nu skal jeg bare fortsætte med at levere gode præstationer og imponere, når jeg får chancen.

 

Jan Laursen, sportschef for Superliga-holdet:

– De to forlængelser betyder rigtig meget for os og fortæller to vigtige historier. For at starte med Kians forlængelse er vi meget glade for at kunne forlænge med vores anfører, og det betyder meget for os, at vi nu har Kian i minimum to sæsoner frem. Hans erfaring og tilstedeværelse er utrolig vigtig for holdet, og især her i FC Nordsjælland spiller han en stor rolle over for de unge. Vi er taknemmelige for, at Kian og hans familie også har været glade for skiftet til os og ønsker at fortsætte vores fælles rejse.

– Oliver Antman er stadig en ung spiller, som vi forventer os meget af. Hans kontrakt stod til at løbe ud til næste sommer, så vi er glade for, at Oliver er enig med os i, at han stadig kan udvikle sig mere her i FC Nordsjælland. Han har udviklet sig meget både som menneske og spiller, og vi tror på, at der ligger store ting og venter forude. Han fik en del mere spilletid sidste sæson, hvor det også blev til fem scoringer, og i denne sæson har han fortsat med at udvikle sig og været kampafgørende ved flere lejligheder. Så det var helt naturligt for os at forlænge samarbejdet, og vi glæder os til at se ham tage endnu flere skridt i sin udvikling sammen med holdet.