Flot præstation stod bag remis mod HSV

Kategorier

Tidligere i dag var vores 3F Superligatrup i aktion i det nordtyske, hvor vi mødte Hamburger SV i en træningskamp. 2-2 var stillingen, da dommeren fløjtede kampen af og efter kampen var assistenttræner, Johannes Hoff Thorup, tilfreds med præstationen og specielt udtrykket i presspillet. 

Efter en fin første halvleg gik vi til pause ved stillingen 0-0. Tidligt i anden halvleg kom vi foran med 1-0 i en situation, hvor Mads Kristian Hansen blev spillet fri af Leo Walta, hvorefter vores 11’er sparkede bolden forbi HSV-keeperen. 

15 minutter senere var vi igen på spil i tyskernes felt, da en flot dribletur fra Lasso Coulibaly blev afsluttet af Benjamin Nygren. 

2-0 føringen holdt dog ikke hele vejen, da tyskerne fik scoret på et hovedstød og senere et flot frispark og dermed endte kampen 2-2. 

Alt i alt var det dog en rigtig fin præstation, hvilket Johannes Hoff Thorup var tilfreds med efter kampen:

– Det var en rigtig god kamp for os. Første halvleg var meget taktisk og på den måde låst, men på samme tid skulle der arbejdes i et højt tempo. Det var en rigtig god læring for os, for når vi kollektivt arbejdede i et højt tempo, så kunne vi straffe dem både ved at stjæle bolden fra dem og fra vores opbygningsspil, hvor vi var gode til at spille os igennem dem.

– Vi så dog også, at så snart vi gik ned i tempo, så kunne Hamborg spille sig igennem vores pres. Så det var virkelig en kamp, hvor vi blev straffet, når vi gik ned i tempo, men fik også belønningen, når vi gjorde tingene i et højt tempo. 

– Et kampbillede som dette er jo fantastisk for et hold, for det er virkelig læring fra første minut.

– Anden halvleg blev selvfølgelig lidt mere åben. Spillerne blev trætte og der kom mange udskiftninger, hvilket mange gange gør, at kampen bliver mere åben. 

– Men jeg synes godt, at vi kan tillade os at sige, at vi var lidt uheldige med ikke at vinde. Vi kunne have lukket kampen til både 3 og 4-0. Men det skal ikke fylde for meget for os, for det var præstationen i dag, som var vigtigst for os – og den var overordnet på et rigtig højt niveau. 

– I Horsens var vi ikke tilfredse med vores presspil, hvor vi var for flade i vores kæder og generelt var for passive. Det var også noget, som vi havde italesat inden kampen, da vi vidste, at Hamborg er gode i deres pasningsspil. 

– Det så vi også i dag, hvor de var virkelig komfortable med bolden. Så hvis vi ikke havde mødt dem med aggressivitet og kollektivt presspil, så var vi blev udspillet i dag. 

– I det aspekt var vi tilfredse med at se, at vi i dag havde et helt andet udtryk, end det vi havde i Horsens i fredags. 

– Og så ved vi jo, at når vi er på bolden, så kan vi altid skabe chancer – og det gjorde vi også i dag, afslutter Hoff Thorup.

Nu går truppen på en velfortjent weekend, inden forberedelserne, til næste weekends hjemmekamp mod Randers, begynder på mandag.

Du kan købe din billet til topopgøret med Randers på billet.fcn.dk