Flemming P. efter nederlag i Horsens: Vi havde ikke den nødvendige intensitet

Kategorier

Foto: Balazs Popal / Gonzales Photo

Sidste kamp for vores vedkommende inden landskampspausen blev i dag spillet på CASA Arena i Horsens, hvilket var en svær en af slagsen. Værter scorede midt inde i første halvleg, og derefter havde vi svært ved at udnytte vores chancer, hvilket resulterede i et 1-0 nederlag. 

Efter aftenens nederlag var vores cheftræner, Flemming Pedersen, tydeligt skuffet – specielt af den første halve time, som var meget under niveau:

Vi havde virkelig store problemer i de første 20-25 minutter, da vi ikke havde noget intensitet i vores spil. Derfor havde vi også svært ved at sætte tempo i alt, hvad vi foretog os, fortæller Flemming P. og fortsætter:

– Det var meget overraskende for os, da vi havde italesat, at vi skulle have pres på deres stopper, så de ikke havde mulighed for at spille de lange bolde frem på deres angribere. Men vi kom først rigtigt i gang efter Horsens 1-0 mål, hvilket var for sent.

– Anden halvleg var vi tilfredse med, da vi formåede at holde et stort pres på Horsens samtidig med, at vi ikke gav nogle chancer væk den anden vej.

– På samme tid er vi dog utilfredse med, at vi ikke fik udnyttet de fire-fem gode muligheder, vi havde i anden halvleg.

– Der skal dog lyde en stor tak til vores fans, der gennem hele kampen var fantastiske. Selv da vi kom ned til dem efter kampen, var der stadig godt gang i dem og de sagde, at de ser meget frem til hjemmekampen mod Randers, hvor vi selvfølgelig rigtig gerne vil give dem alle tre point.

To kampe i landskampspausen

Nu venter der en landskampspause frem til den 3. oktober. I den pause spiller vi mod både Silkeborg IF og Hamburger SV. Kampen mod Silkeborg er i Future Cup og spilles på mandag i det jyske.

Kampen mod HSV er den 22. september og spilles i Tyskland. Opgøret fløjtes i gang klokken 13.30 og du kan se kampen på vores YouTube-kanal.

I de kommende to kampe vil fokusset være på at få samme mange spillere i spil som muligt:

– Fokusset kommer til at være på at give en masse spilleminutter til så mange som muligt, da vi selvfølgelig gerne vil øge konkurrencen. Vi har haft næsten en identisk start-11 de sidste par kampe, så en pause som denne skal vi sørge for at udnytte.

– På samme tid skal vi selvfølgelig sørge for at holde alle spillere i ilden, så alle er klar til, at det igen går løs i 3F Superligaen, afslutter Flemming P.