Flemming P. efter 1-1: Havde mulighed for at lukke kampen, inden en tilfældighed spillede ind

Kategorier

Foto: Dejan Obretkovic / Gonzales Photo

Det lignede tre point i søndagens hjemmekamp mod FC Midtjylland, men det endte med et enkelt.

I det 101. minut udlignede Evander til 1-1 for gæsterne på et straffespark dømt efter VAR-gennemsyn i en situation, hvor en afslutning gik i ryggen på Kian Hansen og efterfølgende ramte Adamo Nagalos arm på et splitsekund.

Allerede efter et kvarter havde Ernest Nuamah ellers bragt FC Nordsjælland i front, og de rødblusede kunne sagtens været kommet foran med adskillige mål.

Chancerne glædede cheftræner Flemming Pedersen, som til gengæld gerne ville have mere kvalitet på bolden til at supplere end god defensiv indsats.

– I første halvleg smed vi for mange bolde væk. Efter pausen blev det bedre, og generelt må vi sige, at vi havde chancerne til at lave flere mål. Vi havde tre store muligheder, og vi havde også en friløber med en åben chance, hvor Villadsen skulle til at spille Wahid (Faghir, red.), da han blev nedlagt bagfra, sagde Flemming Pedersen og tilføjede:

– Vi havde mulighed for – ad flere omgange – at lukke kampen, inden en tilfældighed spillede ind til sidst. Der kan vi kigge indad. Set over hele kampen er vi ikke tilfredse med vores spil med bolden, men vi er meget tilfredse med vores forsvarsspil, og vi burde have haft et clean sheet i dag. FC Midtjylland har nogle meget dygtige individualister, men det løste vi rigtig godt

Nye folk og gode tendenser

I det 73. minut kunne hjemmepublikummet hilse på Wahid Faghir for første gang, da han blev skiftet ind i stedet for Mads Kristian Hansen, som forinden havde braget bolden på overliggeren.

Flemming Pedersen var glad for at se den nye FCN-angriber få de første minutter med tigeren på brystet.

– Vi er ved at bygge ham op. Han er sådan set fit, men han mangler selvfølgelig kampform, da han har et efterslæb fra Stuttgart. Han ser god ud i træningen, og det er en klog spiller. Han kan spille både med højre, venstre og hovedet, og så er han god til at “linke op” med de andre.

– Han kom ind og gjorde det fint på de få minutter, vi havde planlagt. Han fandt ind i flere situationer, hvor han holdt godt i bolden og indgik i noget kombinationsspil – blandt andet da han satte Villadsen op i den føromtalte situation. Han kan blive vigtig for vores spil med den måde, han fylder i f.eks. hovedstødsduellerne og nærkampene.

Der var også Superliga-debut til U19-forsvareren Kaare Barslund, som blev sendt i aktion i det 86. minut. Dermed blev han noteret for sin anden kamp i FCN-trøjen, da han også fik spilletid i onsdagens pokalsejr over Frem BK.

– Han er en rolig spiller. God på bolden. Han er ikke den højeste, men har alligevel et veltrænet hovedspil. Og så er han meget årvågen, hvilket er en af de ting, vi kræver af en stopper, og der er fuld tillid til ham. Vi har haft ham inde omkring holdet igennem længere tid og været med på træningslejr, så han er faldet rigtig godt ind, fortæller Flemming Pedersen.

Næste opgave for 3F Superliga-holdet er på fredag, hvor en udekamp mod AC Horsens venter. Der er kickoff kl. 19:00 på TV3 Sport og Viaplay, men du kan også tage med på Wild Tigers’ bustur – læs mere her.