Det sker i Right to Dream Park til mandagens topopgør mod Randers FC

Kategorier

Foto: Noah Thilemann

Mandag er der dømt topkamp i Right to Dream Park, når Randers FC kommer på besøg.

Man behøver ikke at vente til kort før kampstart med at ankomme til stadion, for der vil være aktiviteter omkring Right to Dream Park allerede fra klokken 17.


Masser af underholdning for de yngste fans

18:00-19:00 (fortsætter under kampen)
Klokken 18 åbner Familieafsnittet op for en lang række aktiviteter for FC Nordsjællands yngste fans. Det finder sted i A1 og A2.
Der vil blandt andet være ansigtsmaling, tegnekonkurrencer, lykkehjul med mulighed for at vinde fede præmier, møde med FCN-maskotten Timba og autografskrivning fra udvalgte spillere, som kigger forbi. Desuden vil der opstilles selfiebooth på tribunen under kampen.

Aktiviteterne i familieafsnittet finder sted bag indhegningen overfor Arbejdernes Landsbank Fanzonen.

Arbejdernes Landsbank Fanzonen

17:00-18:30
I Arbejdernes Landsbank Fanzonen vil der være aktiviteter for den lidt ældre målgruppe. Her kan du blandt andet tage et spil på panna-banen, udfordre dine kammerater i præcision i skydeteltet, tage en omgang fodtennis, skyde til måls på dartskiven eller tage en tur i hoppeborgen.

Fanbaren 

17:00-18:30 og to timer efter kampen er slut
Fanbaren åbner to timer før kampstart og vil have happy hour fra 17-18 . Undervejs kommer assistenttræner Johannes Hoff Thorup forbi og taler med de fremmødte fans. Dette bliver cirka klokken 17:45.

Indgangene til stadion åbner kl. 18:00.

Har du endnu ikke sikret dig en billet til lokalopgøret? Så klik forbi billet.fcn.dk.