Chris Sargeant: Skuffende resultat

Kategorier

Foto: Gonzales Photo / Balazs Popal

Vores udekamp mod Fortuna Hjørring endte desværre med et nederlag på 3-0.

Efter pokalkamp i midtugen var det igen tid til at rette fokus mod Gjensidige Kvindeliga, da vi lørdag eftermiddag mødte Fortuna Hjørring på udebane. Og den lange rejse endte desværre med et nederlag til de nordjyske værter, der løb med alle tre point efter slutresultatet 3-0.

Chris Sargeant var derfor en skuffet cheftræner efter kampen, da han skulle gøre status på lørdagens nederlag. Dog var der enkelte lyspunkter.

– Det var en skuffende kamp og selvfølgelig også et skuffende resultat. Jeg synes egentlig, at vi var gode på bolden i store dele af kampen, men vi fik kun omsat det til ganske få chancer, og det var ikke godt nok. Hvis vi skal pege på noget positivt i dag, var jeg tilfreds med arbejdsindsatsen, hvor spillerne blev ved med at knokle til det sidste, selvom det så svært ud. Det skal de have stor ros for.

– Nu skal vi tilbage på træningsbanen, og her skal vi især kigge nærmere på vores forsvarsspil, og specielt hvordan vi forsvarer i eget felt. Det er vores ansvar at få løst det bedre, for i dag indkasserer vi to helt identiske mål fra samme område, og det må ikke ske.

Umiddelbart efter hjemmeholdets tredje scoring måtte Chris Sargeant skifte ud på målmandsposten, da Carly Nelson signalerede, at hun ikke kunne fortsætte.

– Carly havde nogle smerter i nyrerne allerede inden, som desværre blev for meget i løbet af kampen, og så tog vi selvfølgelig ingen chancer. Nu bliver hun undersøgt, og så må vi se, hvad status er på mandag. Vi håber selvfølgelig for Carly, at det ikke er noget alvorligt.

Næste opgave for Sargeant og holdet er lørdag den 24. september, hvor ligaens tophold fra HB Køge kommer på besøg i Right to Dream Park. Du kan sikre dig billetter til opgøret her.