Chris Sargeant: Mange positive takter i dag

Kategorier

Foto: Gonzales Photo / Tobias Jørgensen

Der var lagt op til en festlig lørdag i Right to Dream Park, da 429 tilskuere havde fundet vej til mødet med topholdet fra HB Køge. Desværre endte det med et knap så festligt resultat, da gæsterne vandt 1-0 på et mål sent i første halvleg.

Resultatet fortæller dog ikke hele historien om kampen, hvor FC Nordsjælland styrede det meste af opgøret inden scoringen, og cheftræner Chris Sargeant var da også ærgerlig over, at dagens indsats ikke udmøntede sig i point.

– Jeg synes faktisk, at vores indsats var i hvert fald ét point værd, men det, der kendetegner HB Køge, er, at når de først kommer foran, er de utrolig svære at spille mod. Det så vi så sent som i midtugen mod Juventus, og selvom vi havde bolden meget og styrede store dele af kampen, var det svært at komme igennem. Men spillerne skal have stor ros for at klø på og levere en rigtig god indsats.

Første halvleg bød på mange chancer til FC Nordsjælland, og selvom spillerne gik i omklædningsrummet med 0-1, var der ikke det store, cheftræneren ville ændre ved spillet i pausen.

– Jeg bad egentlig bare spillerne om at fortsætte det gode spil. Vi kom bagud på et afrettet skud, så der var egentlig ikke noget i spillet, som vi skulle ændre. I det sidste kvarter kunne man måske argumentere for, at vi skulle have skubbet endnu længere op, og det er jo vores ansvar som trænerteam, men jeg syntes, at vi spillede rigtig fint.

– Vi har domineret mange kampe efterhånden, og jeg synes, at vores modstandere er begyndt at afvente os lidt mere og reagere på vores udspil. Så det ser vi som et stort skridt, spillerne har taget, for det vidner om, at spillerne accepterer vores spillestil og har lyst til at udvikle den. Vores forsvar har haltet lidt i tidligere kampe, men i dag var der ikke en finger at sætte på dét. Det er frustrerende som spiller og som træner, men vi skal altid kigge på de positive takter i kampen, og dem var der mange af i dag.

Right to Dream Park danner også rammen om næste kamp, når AGF kommer på besøg den 1. oktober kl. 14:00. Du kan købe billet til opgøret her.