Vigtig viden om billetter og parkering til FCK-kampen

Kategorier

Der er allerede fart på billetsalget til søndagens hjemmekamp mod FC København. Her er en række vigtige informationer om både billetter og parkering.

Datoen er søndag den 28. august, kickoff er kl. 16:00, og modstanderen er FC København.

Der er med andre ord lagt op til en fed dag i Right to Dream Park, og vi anbefaler alle at læse nedenstående grundigt igennem.

>> billet.fcn.dk

Billetsalg og særlige foranstaltninger

Der er stor interesse for denne kamp – også fra udeholdets tilhængere. FCK-fans skal købe billet til udebaneafsnittet (OPDATERET: udebaneafsnittet er nu udsolgt) og er ikke tilladt på andre sektioner (der alle betragtes som FCN-afsnit).

Af sikkerhedsmæssige årsager er billetsalget til FCN-sektionerne derfor forbeholdt personer, som tidligere har købt billet til netop disse sektioner i Right To Dream Park – dog undtaget tidligere kampe mod FC København. Vi anerkender, at det ville være bedre med et fuldstændig åbent billetsalg, men til en kamp som denne er ekstra foranstaltninger nødvendige.

Log ind med din FCN-billetprofil på billet.fcn.dk for at finde din plads til opgøret.

Vi gør opmærksom på, at personer, der via adfærd, påklædning el.lign. udviser tilhørsforhold til udeholdet i andre sektioner end udebaneafsnittet, vil blive bortvist uden mulighed for refusion af billetten.

Er du FCK-tilhænger og har allerede købt en billet til andre sektioner end udebaneafsnittet, skal du henvende dig til kundeservice@fcn.dk INDEN kampdagen.

Har du spørgsmål eller udfordringer i forbindelse med dit billetkøb, kan du også henvende dig til kundeservice@fcn.dk.

Transport og parkering

Parkeringsmulighederne ved Right to Dream Park er begrænsede. Derfor opfordrer vi på det kraftigste til andre transportformer, eksempelvis tog, bus eller cykel.

Er bilen eneste mulighed, opfordrer Nordsjællands Politi til, at man først og fremmest parkerer ved Farum Station. Andre muligheder fremgår af nedenstående kort. I tillæg har politiet bragt Solvangskolen i spil, men også her er der et meget begrænset antal pladser.

 

Køb online og spar gebyret

Priserne er 100 kr. (voksen) / 50 kr. (barn), når du køber online via billet.fcn.dk.

Ved køb af billetter i billethuset ved stadion pålægges 20 kr. pr. billet i administrationsgebyr. Hvis du vil være sikker på at få en plads, anbefaler vi at købe online allerede nu, da vi typisk oplever stor interesse for kampene mod FC København.

Billetter til kørestolsbrugere

Vær opmærksom på, at der er et begrænset antal pladser til kørestolsbrugere, som kan købes ved at skrive til kundeservice@fcn.dk. Hvis du vil være sikker på at få en plads, så skriv til os hurtigst muligt, da der kan blive hurtigt udsolgt.

Åbning af stadion

Indgangene til FCN-sektionerne åbner kl. 14:30, mens udebaneafsnittet åbner kl. 14:00.

Spørgsmål om familieafsnit til FCK-fans

Vi modtager en del spørgsmål om et særligt familieafsnit til FCK-fans. Dette er ikke en mulighed til denne kamp, men der er stillet et stort udebaneafsnit (den ene endetribune) til rådighed for FC København og klubbens fans. Læs mere om FC Københavns betingelser for adgang til klubbens udebaneafsnit på fckaway.dk.