Tilmeld dig til DHL Kasseløbet 2022

Kategorier

I år vender DHL Kasseløbet tilbage! Tidligere har vi samlet en masse penge sammen til gode formål, og det skal vi gøre igen i år.

DHL Kasseløbet er et sjovt velgørenhedsløb, hvor hele familien kan deltage i en god sags tjeneste. Løbet går ud på, at man som løber skal løbe så mange runder, man kan på en time. Runden er 1 kilometer lang, og vi løber i området på og omkring Right to Dream Park.

Jo flere der deltager, støtter og løber, desto flere penge samler vi ind til et godt formål.


Information:

Dato: Onsdag d. 14 september

Tidspunkt: Vi mødes 17:30 ved Right to Dream Park

Ruten: 1 km. lang rute på og omkring RTD Park – løb så mange runder du kan på én time

Pris: 100 kr. pr. deltager

Tilmelding: Sker via billet.fcn.dk


Hvad støtter vi?
I år løber vi for to organisationer, som arbejder med børn, der har ekstra brug for støtte. Det drejer sig om Børnehuset SIV i Farum og Børne- og Ungeafdelingen på Nordsjællands Hospitals i Hillerød, og vores indsamlede beløb vil blive fordelt ligelidt mellem de to organisationer.

Børnehuset SIV er en institution for alvorligt syge børn og deres familier. Husets børn har forskellige sygdomme som f.eks. kræfttyper og hjertefejl, der kræver et isoleret børneliv væk fra menneskemængder og almindelige daginstitutioner grundet svækket immunforsvar. Børnehuset SIV ligger i Farum og finansieres udelukkende via donationer, som finansierer alle aktiviteter i huset. Husets drift (husleje, løn m.m.) finansieres af det enkelte barns hjemkommune. Donationerne gør, at Børnehuset SIV har penge til oplevelser i huset eller på udflugter. Fx at tage på bondegårdsbesøg eller i teatret, hvilket er relativt dyrt, fordi der ikke må være andre til stede, når børnene kommer.

Børne- og Ungeafdelingen Nordsjællands Hospital modtager hver dag børn og unge fra regionen i alle aldre, med mange forskellige sygdomme, til både akutte og planlagte indlæggelser. Børn og unge på afdelingen, og deres forældre, har brug for glæde og adspredelse i hverdagen for at hjælpe med at holde de hårde dage ud.


Hvordan støtter jeg?
Du kan støtte ved at tilmelde dig som løber. Det koster 100 kroner og kan gøres HER. Beløbet går ubeskåret til de to organisationer.

Du kan også støtte uden at løbe! Dette gøres gennem donation via MobilePay på: 73674 (og skrive ‘DHL Kasseløbet 2022’ som kommentar).

Og så er det også vigtigt at huske på, at arrangementet er oplagt for hele familien, uanset om alle skal løbe med eller ej. Derfor åbner vi en fanzone, hvor der vil være aktiviteter for børnene samt mulighed for både at købe mad og drikke.

Så tag sønnike, mor, søster, fætter og alle de andre under armen, find det gode humør frem og lad os sammen støtte to gode formål. Vi ses!