Tilfreds Flemming P.: Holdt ikke noget tilbage

Kategorier

Foto: Gonzales Photo / Dejan Obretkovic

Tre mål, tre point og en meget tilfreds cheftræner var resultatet af dagens kamp mod FC København.

Dagens kamp mod FC København hjemme i Right to Dream Park endte med en sikker sejr på 3-1. Andreas Schjelderup, Mohamed Diomande og til sidst Oliver Antman stod for vores mål, og efter kampen var cheftræner Flemming Pedersen især tilfreds med den energiudladning, han så fra sine spillere.

– Efter kampen mod Silkeborg følte vi os virkelig uforløst, og vi var meget indebrændte, så hele ugen har vi faktisk arbejdet med netop dét. Vi ville have alt ud i dagens kamp for ikke at stå tilbage med en masse afleveringer på modstanderens banehalvdel, men ingen mål. Derfor kunne I også se, at vi gik efter det andet mål, da vi havde scoret det første – fordi vi ville ud med al vores kvalitet og ikke holde noget tilbage. Det lykkedes vi med, og i den forbindelse skal vi selvfølgelig også nævne den fantastiske kulisse. Det var fedt at se, og den fyldte også noget i vores optakt, fordi vi har virkelig kunnet mærke vores fans i de første kampe, så vi var opmærksomme på at bruge den energi inde på banen.

Der blev ikke parkeret nogen busser i Farum søndag eftermiddag, og det var til trods for, at Flemming Pedersens tropper var komfortabelt foran allerede ved pausen. I stedet blev der skiftet ud på angriberpositionerne, og det var der en helt bestemt grund til.

– Vi så, at de lavede et formationsskifte, hvor de gik om til en bagkæde med tre for at kunne presse højere. Men vi så også, at bagkæden efterlod en masse rum bagved og på siderne, ligesom de mistede en del af deres organisation, så der var ingen grund til at lave noget om, når vi blev ved med at tilspille os chancer. Og vi havde store muligheder for at score endnu flere mål i dag.

– Vi blev trykket ned sidst i kampen, men jeg var glad for at se, at vi stadig har is i maven. Vi bliver ikke udspillet på nogen måder, så der var ingen grund til at ændre på noget taktisk. Det er først til sidst, hvor vi bliver nødt til at tage Ulrik Yttergård ud, at vi ændrer på nogle ting, men hvis han kunne spille videre, havde vi ikke ændret noget som helst.

Næste opgave for Flemming Pedersen og hans hold er allerede på onsdag, hvor vi skifter fokus til pokalturneringen. Her venter BK Frem, og der er kampstart kl. 18:00 i Valby Idrætspark.