Steen Christensen: Vi har brug for, at alle skyder brystet frem

Kategorier

Foto: Noah Thilemann

I søndagens 3-1-sejr over FC København var det Jacob Steen Christensen, der havde anførerbindet på. Og han var glad for den indsats, han så fra hele holdet.

Kort før kickoff mod FCK måtte FC Nordsjælland lave en ændring i midterforsvaret. Kian Hansen blev sat ud af spillet i løbet af opvarmningen, og derfor var det Jacob Steen Christensen, der gik først ind på banen med anførerbindet på overarmen.

Trods den pludselige ændring kom FCN-spillerne stærkt ud af starthullerne.

– I sådan en kamp – uanset om Kian er med eller ej – så har vi brug for, at alle skyder brystet frem. For vi ved jo, at FCK er et klassehold. Selvfølgelig savnede vi Kian, men det skal vi også kunne løse, når det opstår. Som et hold.

– Det er en af de større kampe, hvor der er mere pres fra lægterne, så når en af vores store ledere må sidde ude, må vi andre træde endnu mere i karakter – og det, synes jeg, at der var mange af os, der gjorde. Så det var en fed kamp at bære anførerbindet i.

– Vi spiller med en stor tro på egne evner og på vores potentiale. Vi går ind til alle kampe med en tro på, at vi kan vinde – også selvom det er FCK, som lige har kvalificeret sig til Champions League. Første halvleg var en af de bedste halvlege, vi har spillet i denne sæson – ja, måske endda i længere tid end dét. Vi var alle sammen meget utilfredse efter Silkeborg-kampen, så jeg tror, at alle havde noget, de gerne ville vise.

Næste opgave for “Jaxe” og co. er onsdagens pokalkamp mod BK Frem. Der er kickoff kl. 18:00 på Valby Stadion, og der er desværre ikke TV-transmission.