Sargeant efter svært nederlag: Vi havde fortjent bedre

Kategorier

Foto: Dejan Obretkovic / Gonzales Photo

Tidligere i dag havde vi besøg af Brøndby IF i Gjensidige Kvindeliga. På trods af en 2-0 føring i løbet af første halvleg, kom gæster dog tilbage i anden halvleg og tog dermed alle tre point med en 2-3 sejr. 

Efter dagens svære nederlag var det nogle tydeligt skuffede spillere, som, ifølge cheftræner, Chris Sargeant, havde fortjent bedre.

– Det føles selvfølgelig lidt som en mavepuster. Jeg synes ikke, vi havde fortjent at tabe kampen, men derimod synes jeg, at vi gjorde mere end nok til at vinde kampen, siger Sargeant og fortsætter:

– I de to situationer omkring Brøndbys mål i anden halvleg er vi ikke fokuseret, og hvis man ikke er det mod en modstander som Brøndby, så bliver man straffet. Hvis man giver dem en finger, tager de hele armen – og det gjorde de i dag.

– I første halvleg var vi ikke superskarpe i vores pasningsspil. Men vi fik scoret to mål på dødbolde, hvilket er en stor kredit til Amy (assistenttræner), som har lavet et godt stykke arbejde med præcis dette.

– Pasningsspillet blev en smule bedre i anden halvleg, men de to momenter, hvor vi ikke er fokuserede, kostede os dyrt i dag.

– Derefter prøvede vi selvfølgelig alt for at få reduceret, men Brøndby stod solidt på banen og gjorde det svært for os.

Kampfakta: 

FCN – BIF

1-0 (‘15): Cecilie Larsen

2-0 (‘38): Karen Linnebjerg

2-1 (‘45+): Cecilie Buchberg

2-2 (‘62): Julie Tavlo

2-3 (‘66): Louise Winter

Efter kampen sagde Sargeant til spillerne, at nu handler det om at komme op på hesten igen, da vi på onsdag har endnu en spændende kamp i pokalturneringen mod B93.

– Jeg sagde til spillerne, at de havde fortjent bedre. Så det bliver vigtigt for os, at vi viser vores stærke sammenhold og får vendt det rundt igen, da vi på onsdag har endnu en spændende kamp mod B93 i pokalturneringen.

– Vi skal være 100% klar fra start mod B93, da det er en god modstander, vi skal møde. Vi mødte dem i opstarten, så vi har en fin forståelse af, hvad de gerne vil, men det samme har de selvfølgelig om os.

– Så det bliver en vigtig kamp for os og vi ser meget frem til den, afslutter Sargeant.

Onsdagens pokalkamp mod B93 fløjtes i gang klokken 18.00 på B93 Svanemølleanlæg.

Næste opgør i Gjensidige Kvindeliga er fredag den 9. september, hvor vi møder Sundby på udebane.