Mariah Lee skifter til Sporting Club de Huelva

Kategorier

Foto: Dejan Obretkovic / Gonzales Photo

Amerikanske Mariah Lee skifter fra FC Nordsjælland til den spanske klub Sporting Club de Huelva.

Når FC Nordsjælland søndag den 7. august sparker en ny sæson af Gjensidige Kvindeligaen i gang på hjemmebane mod FC Thy-Thisted Q, bliver det uden vores amerikanske offensivspiller, Mariah Lee, på holdet.

FC Nordsjælland og spanske Sporting Club de Huelva er nemlig blevet enige om en aftale, der sender den 26-årige amerikaner til Spanien. Sporting Club de Huelva spiller i den bedste spanske række, hvor de i sidste sæson sluttede som nummer 10 ud af 16 hold.

Sportsdirektør Mikkel Hemmersam:

– Mariah er en utrolig dygtig spiller som på under et år i klubben allerede har bevist sit værd. Det har fra starten af været planen, at Mariah skulle bruge FC Nordsjælland som en affyringsrampe til noget endnu større – for det rækker hendes talent til.

– Vi har været rigtig glade for det, Mariah har bidraget med i klubben. Hun har på kort tid etableret sig som en profil i Kvindeligaen og samtidig integreret sig og taget FCN-kulturen helt ind under huden. Vi ønsker Mariah alt muligt held og lykke i Spanien.

Mariah Lee:

– Min tid i FCN er noget, som jeg altid vil huske tilbage på med stor glæde. Trænerne og staben omkring holdet har været helt fantastiske og deres evne til at udvikle os og få os til at blive bedre spillere har været enestående. Jeg fik nogle meget tætte venskaber med både holdkammerater og staben, som jeg aldrig ville have været foruden.

– Samtidig har FCN været med til at udvikle mig som person. Kulturen i klubben er meget unik og det fokus, der bliver lagt i ikke blot at udvikle sig spillemæssigt men også personlighedsmæssigt er imponerende. Det har jeg fået rigtig meget ud af.

– Jeg vil gerne takke pigerne og hele teamet omkring holdet for al støtten og for at gøre min tid i FC Nordsjælland uforglemmelig. Jeg vil fortsætte med at følge med og glæder mig til at se FC Nordsjælland udvikle sig endnu mere.