Hoff Thorup om Future Cup-premiere: Det var ganske udmærket

Kategorier

Tidligere i dag spillede vi første runde af den nystartede turnering, Future Cup, hvor modstanderen var FC København.  

Reserveligaen er denne sommer blevet erstattet af Future Cup, hvor fokusset er at matche de bedste U21-spillere. Og da første runde i dag blev spillet, var det med fuld fart, da vi slog FCK med 4-0. 

– Jeg synes, at det var en rigtig fin første kamp i Future Cup. Turneringen spiller rigtig meget på integrationen mellem senior og ungdom, fortæller Johannes Hoff Thorup og fortsætter: 

– Vi kommer også til at møde nogle hold, som vi ikke møder så ofte, hvorimod før, hvor vi tit spillede mod de samme hold.

– Jeg kan også godt lide, at man prøver at gøre det mere kompetitivt og forsøger at give kampene lidt mere opmærksomhed.

– Vi har jo altid nogle nye unge spillere, som står klar, så for dem er det rigtig vigtige minutter.  For vores U19-spillere, som var med i dag, var det en rigtig god mulighed for at få vist sig frem og snuse til et lidt højere tempo. Og de gjorde det alle rigtig fint. 

– Generelt synes jeg, at præstationen i dag langt hen ad vejen var ganske udmærket. 

– Vores overskrift inden kampen var relationerne. I første halvleg så det rigtig fint ud –  specielt uden bolden. Spillerne var gode til at justere i forhold til hinanden og var klar til at arbejde sammen i presset, hvilket gav os rigtig mange muligheder på omstillinger.

– Samtidig var det godt at se specielt Ben (Ben Engdahl) og Ulrik (Ulrik Yttergård Jenssen) få nogle minutter i benene. Ulrik gav os en masse ro med bolden og Ben gav en masse fart i vores gennembrudsspil. 

– Til slut var det selvfølgelig også rigtig fedt med en masse mål, afslutter Hoff Thorup. 

Kampfakta:
FCN – FCK
1-0 (‘6): Maksim Stjopin
2-0 (’37): Benjamin Nygren
3-0 (’43): Mohamed Diomande
4-0 (’67): Benjamin Nygren

Du kan se målende fra kampen ovenover.

Netop FC København kommer også på besøg i Right to Dream Park på søndag, når syvende runde af 3F Superligaen spilles. Kampen starter klokken 16.00 og du kan købe billetter til kampen på billet.fcn.dk