Hoff Thorup inden Frem: Vi glæder os utroligt meget

Kategorier

Foto: Noah Thilemann

I morgen går det løs i Pokalen, hvor vi træder ind i anden runde mod BK Frem. Vores assistenttræner, Johannes Hoff Thorup, ser frem til en forhåbentlig fantastisk oplevelse, hvor energiniveauet kommer til at være rigtig vigtigt for os i jagten på en sejr og videre avancement.

Onsdag starter denne sæsons pokalturnering, når vi møder BK Frem på Valby Idrætspark – en turnering, som vi vægter meget højt:

– Vi prioriterer selvfølgelig pokalturneringen meget højt. Derfor har vi også forberedt, som var det en Superliga-kamp, vi skulle spille, fortæller Johannes Hoff Thorup og fortsætter:

– På samme tid kommer vi også til at se en større del af truppen an, end vi har gjort i Superligaen indtil videre – men det vil også være den eneste ændring. Vi kommer dog stadig til at holde fast i den stamme, som har gjort det rigtig godt for os.

Morgendagens værter hører til dagligt til i 2. divisionen og har fået en lidt svingende start resultatmæssigt på sæsonen og tabte senest med 6-0 til AB. En kamp, hvor flere af vores trænere var til stede og så, trods slutresultatet, nogle spændende ting fra Frem:

– Flere af os trænere havde en rigtig hyggelig aften i fredags, hvor vi så Frem spille mod AB. Uden at fornærme Frem så tror jeg ikke, at de viste sig frem på den bedste måde der, men vi så alligevel nogle spændende ting fra dem.

– Det er et hold, som gerne vil spille med bolden ved fødderne. De havde nogle dygtige offensive spillere, der kom med en masse løb i dybden, hvilket vi skal være opmærksomme på.

– Ellers er det et hold, som kommer med al den energi, der skal til. Så vi kan være helt sikre på, at de kommer ud med alt, hvad de har. Så ud over forberedelse rent teknisk og taktisk så ligger der også en stor forberedelse for os i forhold til vores energiniveau på dagen.

– Ud over energiniveauet, så kommer fokus til at være det samme som til FCK-kampen – altså de offensive relationer i spillet. Det var, til tider, rigtig godt mod FCK.

– Vi skal have nogle faste mønstre og velkendte bevægelser, men også at kunne sætte spillerne op i de positioner og situationer, hvor de er bedst. Så vi har haft rigtig meget fokus på, at spillerne skal gøre hinanden gode og derigennem skabe endnu flere chancer, end vi har gjort indtil videre.

Alt i alt er der lagt op til et fantastisk opgør i morgen, som alle i og omkring truppen glæder sig meget til.

– Valby Idrætspark er et fedt sted og det er sjovt at se fodbold der. De har en fed fanskare, så jeg håber, der bliver gang i den på tribunerne, og at vi får så mange FCN-fans som overhovedet muligt at se der.

– Så jeg håber, at spillerne får en god oplevelse. Vi glæder os helt vildt meget til kampen og så skal vi derfra med en sejr og avancement til næste runde, afslutter Hoff Thorup.

Kampen fløjtes i gang klokken 18.00. Det vil desværre ikke være muligt at se kampen hjemmefra, men vi vil løbende opdatere fra kampen på vores Twitter-kanal.