Hjemmebanetrøje 22/23: Vi er FC Nordsjælland

Kategorier

Nordsjælland. Det ligger i navnet. Men nu tager vi det også med helt ind på banen.

I dag præsenterer vi nemlig den nye hjemmebanetrøje, der er designet med Nordsjælland i centrum.

De 11 gule striber på fronten repræsenterer områdets 11 kommuner, og på den øverste del af ryggen – lige under den nye, hvide krave – toner et omrids af netop de nordsjællandske kommuner frem i en gul detalje, der fungerer som kontrast til resten af trykket på ryggen.

Vi har bragt den hvide farve tilbage med inspiration fra og som en hyldest til den trøje, FCN-spillerne var iført, da de sikrede klubben det danske mesterskab for 10 år siden.

Udover det hvide ved kraven, på det yderste af ærmerne og under armene fremstår FCN-logoet denne gang i den hvide version, der skaber sammenhæng og balance med de mesterskabsinspirerede detaljer.

Vores mangeårige Toppartnere, DHL og Arbejdernes Landsbank, fremgår traditionen tro på henholdsvis brystet og ryggen med logofarver, der passer ind i designet.

Den nye hjemmebanetrøje kan købes i FCN Shoppen allerede fra i dag, så du kan være godt klædt på til opgøret mod FC København, hvor Superliga-truppen vil få debut i det nye sæt.

Der er kickoff kl. 16:00, men i anledning af den nye trøje åbner FCN Shoppen ved Right to Dream Park allerede tre timer før kampstart.

>> Køb dine billetter på billet.fcn.dk