Flemming Pedersen efter 0-0: Alle point er vigtige

Kategorier

Foto: Gonzales Photo / Balazs Popal

Søndag eftermiddag gik turen til Aalborg, hvor hjemmeholdet AaB var modstanderen i en kamp, der ikke bød på nogen scoringer. Dermed kunne de to cheftrænere sætte et enkelt point ind på hver deres konto, og det var Flemming Pedersen fint tilfreds med.

For første gang i sæsonen var der ikke sejrssang i det nordsjællandske omklædningsrum, men til gengæld fik vi det næstbedste udfald – nemlig et enkelt point til samlingen. Kampen mod AaB endte nemlig uden scoringer, og efter opgøret var Flemming Pedersen ganske tilfreds med store dele af det, han så sit hold levere.

– Der var rigtig mange gode sekvenser i vores opbygningsspil og forberedelsen til vores gennembrudsspil. Og jeg synes, at vi var meget mere disciplinerede i vores positioner i forhold til kampen mod Viborg, så det kan vi helt afgjort tage med os fra kampen. Når vi så kommer ind bag deres bagkæde, har vi nogle gode situationer, men vi mangler nogle muligheder i den fase, og det skal vi kigge på frem mod næste kamp.

Den målløse kamp markerede femte kamp i træk uden indkasserede mål i åbent spil, og det var også den defensive præstation, som cheftræneren gerne ville fremhæve.

– Jeg sagde til drengene efter kampen, at når vi ikke selv kan score, er det altid vigtigt at holde nullet, og det gjorde de i dag. Alle point i Superligaen er vigtige, fordi den er så jævnbyrdig, så et enkelt point på en svær udebane i Aalborg, hvor vi tidligere har haft problemer, kan vi bestemt bruge til noget.

Mario Dorgeles fik 45 minutter i sin debut, og Flemming Pedersen havde kun ros tilovers for den unge midtbanespiller.

– Jeg tror, at alle kan se den elegante måde, han bevæger sig på og behandler bolden på, ligesom han har et stort overblik. Så selvom han var påvirket af lidt nervøsitet, som er naturligt i en debut, var det tydeligt, at han havde noget at byde på. Vi ved, at han har mere i sig, så vi glæder os til at se meget mere til Mario.

Nu venter to hjemmekamp i træk. Den første er på søndag mod Silkeborg IF kl. 14:00, og ugen efter kommer FC København på besøg kl. 16:00. Og det kommer ikke til at gå stille for sig.

– Vi glæder os til to hjemmekampe mod to meget kompetente modstandere. Jeg håber på mange tilskuere, for der skal vi virkelig ud og give den gas. Der bliver smæk for skillingen.

Hvis du stoler på Flemming Pedersen og gerne vil se smæk for skillingen, kan du sikre dig billet til opgørene mod Silkeborg IF og FC København, kan du købe billet lige her.