Flemming P. om fjerde sejr i træk: Det kan ikke gøres meget bedre

Kategorier

Foto: Dejan Obretkovic / Gonzales Photo

I dag kom fjerde sejr ud af fire mulige i hus i den nye 3F Superliga-sæson, da et mål fra Andreas Schjelderup sikrede os alle tre point hjemme mod Viborg FF. Efter kampen var cheftræner, Flemming Pedersen, meget glad for de tre point og sætter pris på den flotte støtte fra lægterne. 

– Fire sejre i fire kampe med to mål i snit og 0,5 mål lukket ind pr. kamp, så det kan jo ikke gøres meget bedre. Det er vi selvfølgelig meget, meget tilfredse med, fordi det er jo bundlinjen, når alt kommer til alt. 

Sejren blev fightet hjem

Efter en fin første halvleg og en pauseføring på 1-0, blev anden halvleg mere udfordrende og spillet med bolden haltede en smule. 

– Præstationen har noget med resultatet at gøre, så derfor var det en god præstation, men vi kan ikke være tilfredse med vores udtryk i anden halvleg. 

– Vi var meget tilfredse med vores udtryk i første halvleg, hvor vi var det dominerende hold på banen og spiller meget målrettet på at score både et og to mål. 

– Vi jagtede selvfølgelig mål nummer to i starten af anden halvleg, men som halvlegen skred frem fik Viborg mere og mere overtaget på kampen, og spiller sig hurtigt igennem vores pres. Vi havde problemer med at aftage Viborgs tryg, fordi når vi lykkedes med at erobre bolden, smed vi den for hurtigt væk. 

– Derfor fik vi ikke rytme i vores spil, hvilket selvfølgelig også er Viborgs fortjeneste, da de gik noget højere på os i anden halvleg og skabte uro for os. Når vi så fik mulighederne imellem deres kæder, så var vi ikke gode nok til at udnytte de åbne rum. 

– Vi måtte derfor anerkende, at vi ikke kunne vende kampens rytme og vores udtryk med bolden, så derfor stod vi dybere og spillede med en smallere bagkæde. Så de sidste 25 minutter gjorde vi til en forsvarskamp, fordi vi ved, at vi også er gode, når vi står dybere på banen. 

– De gør også, at Viborg sender flere folk frem og åbner op for omstillinger. Vi havde også et par rigtig fine kontra muligheder, men manglede lidt kvalitet i de situationer. 

– Så vi er meget glade for et clean sheet og en rigtig, rigtig god 1-0 sejr mod et stærkt hold. Der var en meget god opbakning fra tilskuerne. Jeg kan mærke, at der er mere fodboldfeber på stadion, end der normalt er på denne årstid, og det er selvfølgelig fantastisk at være en del af. Så stor tak til alle de fremmødte! 

Næste opgave er i næste weekend, hvor vi skal en tur til det nordjyske og møder AaB søndag klokken 16.00.

Right to Dream Park lægger græs til 3F Superliga igen den 21. august, når Silkeborg IF er gæster. Du kan købe din billet til opgøret på billet.fcn.dk.