Flemming P. om Derby-sejren: Det var fedt!

Kategorier

Foto: Dejan Obretkovic / Gonzales Photo

Mandag aften blev sæsonens første hjemmekamp spillet, da vi slog lokalrivalerne fra Lyngby BK med 2-1 på to mål af Mads Kristian Hansen. 

I det 36. minut var Mads Kristian Hansen for første gang på spil, da han direkte på frispark sparkede bolden i nettet, og det gav dermed en 1-0-føring ved pausen.

Efter 67 minutter reducerede Lyngby, inden vores 11’er igen var på spil, da han opsnappede bolden højt på Lyngbys banehalvdel og flot udplacerede keeperen.

Flere mål blev det ikke til, og vi kunne dermed hive alle tre point fra opgøret. En sejr, som betød rigtig meget for vores cheftræner.

– Det vigtigste var at vinde, fortæller Flemming P. og fortsætter:

– Vi vidste, at det ville blive en svær kamp på grund af Lyngbys meget mandsorienterede spil. Til tider håndterede vi det fint, men i andre momenter sejlede vi rundt. Men momenterne, hvor det var lidt kaotisk, gjorde også, at der kom nogle gode muligheder foran mål.

– Men der er meget at lære for os i en kamp som denne. Der vil være rigtig mange gode situationer at tale om i de kommende dage. Det var en højintens kamp med mange følelser.

Tre sejre i træk

3F Superliga-sæsonen er startet ud med manér, hvor vi efter tre kampe har maksimumpoint og ligger i toppen af ligaen.

– Vi kører videre på det fine forår, vi havde. Det, vi lykkes bedre med nu, er, at vi scorer på flere af de muligheder, som vi tilspiller os – det er den helt store forskel. Nu er det 12 Superliga-kampe i træk uden nederlag, så endnu en positiv historieskrivning i klubben.

– Vi har den samme ånd og energi, og det er også en stor del af udviklingen, som har bragt os hertil. Så det er endnu et godt bevis på, hvor vigtigt det er at være tålmodig og holde fast i principperne, når man arbejder med unge mennesker.

– Samtidig er vi blevet mere rolige i vores lave forsvarsspil. I dag begik vi ikke så mange dumme frispark på vores egen banehalvdel, som vi gjorde mod OB og Brøndby. Så på det punkt tog vi et skridt frem i dag.

De tre forreste i dagens start-11’er er efter dagens sejr oppe på to scoringer hver, hvilket kan tilskrives både det kollektive samt det arbejde, der bliver gjort i det daglige på træningsbanen.

– Det hænger selvfølgelig sammen med, at holdet præsterer godt. Udover det, så hænger det også sammen med øget fokus på træningsbanen på afslutninger og relationer. Men det er også en del af udviklingen, som vi har ventet på.

– I dag så vi også et frisparksmål, og det havde vi slet ikke i sidste sæson. Vi træner på præcis dét flere gange om ugen med et særligt tracking-system under kyndig vejledning af vores analytiker, Thor Herdal. Små detaljer som disse var med til at give os sejren i dag.

Sejr i sæsonens første hjemmekamp

5044 mennesker var i dag i Right to Dream Park, og alle de fremmødte tilskuere var med til at drive holdet frem og give et enorm boost. Præcis samme støtte kalder vores cheftræner på, når vi i næste weekend møder Viborg FF på hjemmebane.

– Det var jo fedt! Første hjemmekamp og så hjemme mod Lyngby. Begge fangrupper gjorde det rigtig godt i dag og var med til at danne en rigtig fed ramme for dagens kamp. På lørdag får vi brug for samme omgivelser, da Viborg-kampen igen bliver en svær opgave. Så hvis alle tilskuere kommer igen, så vil det være dejligt, afslutter vores cheftræner.

Viborg-kampen fløjtes i gang lørdag klokken 16.00, så klik dig ind på billet.fcn.dk og find din plads.