FC Nordsjælland skriver kontrakt med Ulrik Yttergård Jenssen

Kategorier

Den norske forsvarer Ulrik Yttergård Jenssen, der tørnede ud for FC Nordsjælland fra 2018 til 2021, er tilbage i Farum på en kontrakt gældende efteråret ud.

Når 3F Superliga-truppen her til morgen møder ind til træning, vil der være en ny holdkammerat, der trækker i tøjet med nummer tre på brystet og låret.

Helt ny er han dog ikke. De fleste i klubben og blandt fansene kender ham nemlig allerede. Den 26-årige forsvarsspiller Ulrik Ryttergård Jenssen har således skrevet under på en kontrakt med FC Nordsjælland, som gælder for resten af efterårssæsonen.

Yttergård Jenssen kom til Farum i vinterpausen af 17/18-sæsonen og spillede hele 114 kampe for FCN i tiden frem til sommeren 2021, hvor han drog til Willem II i den hollandske Æresdivision.

Efter Willem II’s nedrykning til den næstbedste række blev den norske stopper kontraktfri, og nu er han altså kommet tilbage til Right to Dream Park.

Sportsdirektør Mikkel Hemmersam:

– Ulrik var værdsat og vellidt både på og uden for banen igennem de 3,5 år, han var her. Vi kender ham, og vi ved, hvad vi får – og så har han i tillæg fået en sæson i benene fra den bedste række i Holland. Han kender alt til klubben og kan hurtigt falde ind, og så har han ikke mindst en stor portion erfaring.

– Vi er derfor glade for, at vi har fået Ulrik ind til at styrke bredden og konkurrencen i forsvaret her i efterårssæsonen. Det har været en prioritet for os, efter Erik Marxens skade forrige weekend, da det ser ud til, at vi desværre må undvære ham i en længere periode. Samtidig har Ulrik vist en stærk interesse i og motivation for at komme tilbage til FC Nordsjælland og bidrage til truppen. Vi glæder os til at se ham være tilbage i omklædningsrummet og på træningsbanen i dag.

Ulrik Yttergård Jenssen:

– Det føles fantastisk at være tilbage. Jeg har allerede mødt en masse mennesker, som jeg kender fra sidst, så det føles som at komme hjem. Det er en dejligt følelse.

– Det er en god mulighed for mig, og jeg er glad for, at klubben synes det samme. Mit mål er ret simpelt – hjælpe holdet med at vinde endnu flere kampe og også bidrage til det stærke træningsmiljø. Jeg vil gøre mit bedste for at hjælpe holdet til at fortsætte de gode præstationer .