En stor fan og god mand er her ikke mere

Kategorier

Esben Bilenberg til en af de sidste kampe, han nåede at se på stadion. Han sidder – selvfølgelig – på sin faste plads.

Esben Bilenberg gik for nylig bort efter godt ti års kamp mod kræft. Esben var fan af FC Nordsjælland siden klubbens fødsel for 20 år siden. I lange perioder var han også sponsor i klubben og gav sågar en hånd med som frivillig hjælper i VIP-loungerne.

Det lå ikke i kortene, at direktøren fra Jylland skulle ende med at blive forelsket i Farum. Men det gjorde han. Både i sin kone, som han nåede at fejre guldbryllup med, og i fodbolden og klubben. Kærligheden betød en fin familie med børn, som Esben altid prioriterede med nærvær, og så FC Nordsjælland.

Esben svigtede aldrig klubben. I al slags vejr, og i gode og hårde tider, kunne man finde ham på stadion til samtlige hjemmekampe. Oftest i selskab med de faste fodboldvenner i Farum. Andre gange alene, hvis de andre havde planer eller problemer. Esben var der altid. Også gennem den lange periode med hårde behandlinger mod kræften dukkede Esben trofast op i Right to Dream Park. Træthed og smerter skulle ikke skille ham fra hans anden kærlighed. Esben interesserede sig også dybt for klubben uden for banen og kampdagene, og få har udvist et større engagement for FC Nordsjællands ve og vel. Esben deltog i generalforsamlinger og kom med spørgsmål, når han lyttede til ledelsens beretninger og planer. Selv ejerne kendte hans stemme og ansigt. Og de lyttede til Esben. Han elskede klubbens ambitiøse tilgang, og at det skulle gøres på vores egen måde.

Han knyttede i flere omgange også sine egne forbindelser fra erhvervslivet – og arbejdet som direktør og ansvarshavende redaktør for sit magasin Månedsmagasinet Erhverv – sammen med klubben i forsøget på at skabe merværdi for alle. Andre skulle se og føle det, han selv så og følte i hans FCN. Når Esben stødte ind i medlemmer af klubbens ledelse på stadion, så fik de med sikkerhed hans mening at høre. Ris eller ros. Altid afbalanceret, rolig, varm og venlig. Esben ville det bedste for andre. Og det kunne mærkes. Især hos hans familie, hans firma og hans klub – i den rækkefølge. Savnet af Esben på hans faste plads i Right to Dream Park vil også kunne mærkes.

FC Nordsjælland vil gerne takke Esben Bilenberg for hans store opbakning og støtte gennem alle årene og udtrykke den dybeste medfølelse til familien Bilenberg.

Bisættelsen af Esben Bilenberg finder sted lørdag d. 20. august kl. 11.30 i Kirke Værløse Kirke.