Chris Sargeant efter 3-0-sejr: Spillerne fortjener stor ros

Kategorier

Foto: Gonzales Photo / Dejan Obretkovic

Efter sidste uges nederlag kom Chris Sargeants tropper tilbage på sporet med en komfortabel sejr ude mod Kolding IF på 3-0.

Sæsonen blev indledt sidste uge med et ærgerligt nederlag, men i dag svarede vi tilbage på bedst mulige måde med tre mål og et clean sheet. 3-0-sejren blev grundlagt af Dajan Hashemi og Karen Linnebjerg, der begge scorede i første halvleg, inden Cecilie Larsen lukkede og slukkede ved at konvertere en friløber iskoldt bag hjemmeholdets keeper.

Det var derfor også en tilfreds cheftræner, der kunne opsummere dagens kamp.

– Spillerne fortjener stor ros i dag for den præstation, de leverede, og deres arbejdsindsats. Vores angribere pressede stadig højt i kampens sidste minutter, hvor vi var foran 3-0, og det glædede mig virkelig at se.

Chris Sargeant var også tilfreds med det svar, hans hold gav oven på sidste uges nederlag.

– Sidste uges resultat gjorde ondt, for vi følte egentlig, at vi skulle have scoret mange gange, så i dag handlede det meget om at fortsætte det gode spil, men rette op på nogle ting og selvfølgelig vinde kampen i sidste ende. Og det gjorde vi, så jeg er ovenud tilfreds.

– Vi havde det lidt svært mod Koldings hårde fysik, men vi spillede flot uden om dem, og jeg så noget flot fodbold i dag. Vi har stadig nogle ting, der kan rettes op på, men generelt var det en god indsats, hvor vi fik vist, at vi er et godt hold.

Næste opgave for kvindeholdet er på hjemmebane mod Brøndby IF. Der er kampstart lørdag den 20 august kl. 14:00.