Cecilie Larsen om flot milepæl: Jeg er meget stolt

Kategorier

Foto: Dejan Obretkovic / Gonzales Photo

Da vores Gjensidige Kvindeligahold i lørdags tog imod Brøndby IF, var det en speciel kamp for Cecilie Larsen. Udover at hun bragte os foran med 1-0 på et flot langskudsmål, så var det også Cecilies kamp nummer 50 for klubben.

Cecilie Larsen kom til FCN tilbage i januar 2020 og fik senere debut på hjemmebane mod Fortuna Hjørring den 6. juni.

To år og 49 kampe senere rundede hun med en flot milepæl, hvilket også betyder meget for vores 21-årige midtbanespiller:

– Det er uden tvivl en fed følelse. Jeg er utrolig glad og stolt over at have rundet de 50 kampe. Det er en rejse som alt andet her i livet, men for mig er det en rejse, som først lige er startet. 

– Jeg har stadig mange kampe med logoet på brystet tilbage, holdkammerater der presser mig hver eneste træning, og en rigtig god trænerstab der kan udvikle mig og tror på mine kvaliteter. 

– Minder der ligger klareste for mig er helt klart, da vi vandt vores pokalfinale, mit frisparksmål mod AaB, men også mit seneste mål i min kamp netop 50 – en speciel følelse. 

– Derudover er jeg utrolig stolt over min personlige rejse og udvikling det seneste halve år. Jeg har udviklet og arbejdet med mig selv og det mentale rigtig meget. Er det mentale aspekt ikke på plads, er det også svært at skulle præstere sit bedste på banen – og netop dette step er jeg ekstremt stolt over i min udvikling. 

– Det er altid spændende hvad fremtiden må bringe, men jeg håber på mange flere mål og minutter i FCN-trøjen. At få en plads øverste i tabellen, når sæsonen er slut, ville heller ikke være helt dårligt. Vi har store drømme i FCN, og med tro på tingene, og hårdt arbejde på træningsbanen, så er dette bestemt mulig, afslutter Larsen. 

Stort tillykke med den flotte milepæl, ‘Cil’.