Ben Engdahl skifter til FC Nordsjælland

Kategorier

Svenske Ben Engdahl har skrevet under på en 5-årig kontrakt med FC Nordsjælland. Den 18-årige højreback skifter fra svenske Hammarby IF.

Når Superliga-truppen møder ind til træning fredag morgen, vil der være et nyt ansigt i omklædningsrummet.

18-årige Ben Engdahl har således skrevet under på en 5-årig kontrakt, og dermed tager den svenske højreback turen fra Hammarby IF i Stockholm til Right to Dream Park i Farum.

 

Sportsdirektør Mikkel Hemmersam:

– Ben er en hurtig, dynamisk højreback, som kan spille med begge ben. Som type passer han godt ind hos os, og han besidder et stort potentiale. Vi tror på, at han kan udvikle sig og indfri det potentiale i vores miljø, og vi er glade for, at Ben er af samme overbevisning.

– Vi har fulgt ham igennem længere tid, og vi føler, at det er den rette timing. Det er vigtigt, at vi hele tiden tænker fremad og sikrer, at vi også på længere sigt har stærk konkurrence på samtlige pladser. Ben skal selvfølgelig have tid til at falde ind og lære det hele at kende, men vi glæder os til at komme i gang og se ham på træningsbanen.

 

Ben Engdahl:

– Jeg glæder mig rigtig meget til at komme til Farum. FC Nordsjælland er en fantastisk klub – særligt for unge spillere som mig selv. De er utroligt dygtige til at udvikle spillere og få det maksimale ud af dem rent spillemæssigt. Men de er også dygtige til at uddanne deres spillere og udvikle dem personlighedsmæssigt. Så det var hovedårsagen til, at jeg valgte FC Nordsjælland.

– Jeg vil nemlig gerne udvikle mig. Jeg vil gerne blive en bedre spiller, men også blive mere moden. Og det tror jeg, FC Nordsjælland kan hjælpe mig med. Først og fremmest håber jeg, at jeg kan udvikle mig til at blive en profil i FC Nordsjælland og opnå store ting her. På længere sigt er det selvfølgelig en drøm at komme til at spille i en af de store ligaer i verden.

– Jeg er en løbestærk, offensiv højreback, som gerne vil være en del af angrebsspillet, score mål og lave assist. Jeg vil gerne være med til at give point til holdet, men har samtidig også stor fokus på mine defensive pligter.

– Det er et stort skridt for mig. Jeg skal flytte fra min familie og væk fra Stockholm, hvor jeg har boet hele mit liv. Så jeg er nødt til at tage noget mere ansvar – og det glæder jeg mig til.

 

Når Ben Engdahl træder ud på træningsbanen med sine nye holdkammerater, vil det være med nr. 2 på tøjet.