Amanda Brunholt er ny keeper i FCN

Kategorier

Denne sommer har FC Nordsjælland tilføjet forstærkninger på mange positioner – også på keeperpositionen, hvor Amanda Brunholt er blevet kommet til. 

27-årige Brunholt er kommet til FCN fra BSF. Tidligere i karrieren har hun repræsenteret blandt andet OB og Brøndby IF.

Nedenunder kan du læse mere om tilføjelsen af Brunholt.

Cheftræner Chris Sargeant:

– Amanda er en rigtig god keeper. Hun har tilføjet utrolig meget til vores kultur på holdet med hendes fantastiske personlighed. Fra dag et har hun sat sit aftryk og gjort vores keepergruppe endnu mere konkurrencedygtig.

– Hun har niveauet til at spille på højeste niveau i Danmark, så hun sætter os trænere i en svær position, når vi skal sætte vores startopstilling. Vi ser alle meget frem til at se endnu mere fra hende i denne sæson.

Amanda Brunholt:

– Jeg synes, det er sindssygt fedt at være her. Det er et helt andet setup, end hvad jeg har været vant til førhen, hvilket kun er positivt.

– Dét, som var ekstra tiltalende ved FCN, var, at klubben sætter en ære i at spille med bolden, hvilket jeg også selv sætter stor pris på. Samtidig har klubben nogle visioner for fremtiden og bliver ved med at rykke sig i en positiv retning. Samtidig er der en fantastisk kultur på holdet og folk er gode til tage imod hinanden.

– Jeg glæder mig til at vise mig frem og vise, hvilken slags keeper jeg er. Vi har en rigtig god gruppe omkring keeper-positionen, så det handler om for mig at holde mig skarp og gribe chancen, når den opstår.

Velkommen til, Amanda!

I morgen klokken 18.00 venter der vores Gjensidige Kvindeligahold en spændende opgave, når de i Gjensidige Kvindepokalen møder B93 på udebane.

Efterfølgende er der landskampspause og derfor er næste opgør i Gjensidige Kvindeligaen fredag den 9. september, hvor Sundby er værter. Kampen fløjtes klokken 19.00 i Sundby Idrætspark.