Abu Francis skifter til Belgien

Kategorier

Abu Francis tager efter tre år i FC Nordsjælland-trøjen skridtet videre til Belgien og Cercle Brugge.

Med mere end 50 kampe i den røde FC Nordsjælland-trøje er Abu Francis klar til nye udfordringer. Den 21-årige midtbanespiller skifter til belgiske Cercle Brugge.

Abu Francis kom fra Right to Dream i Ghana og fik sin debut i 2019, hvor AC Horsens blev besejret 3-0, og siden er det blevet til 55 Superliga-kampe og syv scoringer for Abu Francis.

Mikkel Hemmersam:

– Vi ønsker Abu al muligt held og lykke med skiftet til Belgien, hvor vi håber, at han vil få stor succes. Han har altid været garant for hårdt arbejde, for at sprede godt humør i truppen og ikke mindst en altid professionel tilgang til tingene, så vi glæder os til at se ham udvikle sig yderligere i en rigtig stærk liga.

– ­Det er ingen hemmelighed, at der i denne sæson har været lidt længere udsigt til spilletid for Abu, så derfor er vi også glade for, at vi kunne finde en god løsning for begge parter, som giver ham mulighed for flere minutter og større chance for at indfri sit potentiale. Vi kommer til at savne ham som spiller og person, men han trænger til en ny udfordring. Vi er glade for muligheden i Belgien, da han som spiller passer rigtig godt ind i denne liga. Vi sender samtidig en stor anerkendelse til vores kollegaer i Right to Dream, som har en stor andel i Abus rejse som fodboldspiller og person.

Abu Francis:

– Jeg har haft en god tid i FC Nordsjælland. Det er blevet mit andet hjem, og jeg er taknemmelig for alt, hvad klubben har gjort for mig. Og så er jeg glad for at have lært lidt om dansk kultur, og hvordan danskere gør tingene.

– Jeg er glad for at kunne tage skridtet videre, og efter tre år i Farum føler jeg mig godt klædt på og er fuldt fokuseret på min næste opgave i Belgien. Jeg er glad for, at jeg valgte FC Nordsjælland som stedet, hvor jeg skulle fortsætte min udvikling, og jeg føler mig klar til at tage næste skridt.

– Jeg vil gerne benytte lejligheden til at sige mange tak for alle dem, der har hjulpet mig i FC Nordsjælland. Tak til trænere og holdkammerater, jeg har mødt på min vej – men den største tak skal gå til vores fans. Det har altid været en fornøjelse at spille for jer, og jeg har sat pris på jeres fantastiske støtte. Jeg vil også takke Right to Dream for dette skifte. De er en stor del af min udvikling, og takket være Right to Dream er jeg vokset som spiller, men også som menneske.