To amerikanske forstærkninger til Kvindeliga-holdet

Kategorier

Byd velkommen til Alyssa Malonson og Ryanne Brown, som kommer til FC Nordsjælland fra amerikanske OL Reign på leje frem til udgangen af 2022.

FC Nordsjællands Kvindeliga-trup går lige straks ind i den sidste uges forberedelser før sæsonpremieren på hjemmebane mod FC Thy-Thisted Q lørdag den 6. august.

Og det bliver med et par nye ansigter på træningsbanen.

Alyssa Malonson og Ryanne Brown er således landet i Farum på lejeaftaler gældende frem til udgangen af 2022. De er begge 23 år og kommer fra OL Reign i den amerikanske National Women’s Soccer League.


Sportsdirektør Mikkel Hemmersam:

– Efter sidste sæson sagde vi tak for indsatsen til en håndfuld spillere, så vi har arbejdet på at få tilført nogle nye, stærke kræfter til at skærpe konkurrencen yderligere på vores Kvindeliga-hold, som er inde i en rigtig god udvikling. Vi har sikret Carly Nelson på en ny, permanent kontrakt, og så har vi fået Winonah Heatley ind. Det supplerer vi nu med Alyssa og Ryanne fra OL Reign, som vi gerne vil takke for god dialog og godt samarbejde.

– De kommer begge med god fart og en angrebslyst, der passer godt til FC Nordsjælland. Alyssa gør sig primært som back med en god venstrefod, mens Ryanne besidder en stor alsidighed. Hun har erfaring fra forsvaret, men har efterfølgende bevæget sig længere frem på banen og indtaget offensive positioner. Der skal lyde et stort velkommen til dem begge – og så glæder vi os til at se dem på banen med deres nye holdkammerater.


Alyssa Malonson:

– Jeg har altid drømt om at spille i Europa, og jeg har hørt rigtig meget godt om Danmark. FC Nordsjælland har en masse dygtige spillere, og jeg glæder mig rigtig meget til at møde mine nye holdkammerater og komme i gang.

– Jeg er en hurtig spiller. Jeg er ikke den største, men det kan jeg ofte bruge til min fordel. Jeg spiller primært back og kan både bidrage i det offensive og defensive spil.

– Mit mål her i FC Nordsjælland er at lære og udvikle mig – både som spiller og som menneske – og ikke mindst at hjælpe holdet til gode resultater. Derfor tror jeg, at FC Nordsjælland er det helt rigtige skridt i min karriere, for det er en klub, som er rigtig dygtig til at udvikle unge spillere.


Ryanne Brown:

– Jeg vil hele tiden gerne udvikle mig og blive en bedre spiller. Og det er jeg sikker på, at jeg kan her i FC Nordsjælland, samtidig med at jeg kan bidrage til at hjælpe holdet. Jeg har hørt en masse gode ting om klubben, og jeg tror, at det er en rigtig god mulighed for mig at komme hertil.

– Jeg er en meget alsidig spiller, som har erfaring med at spille flere forskellige positioner på banen. Jeg er hurtig og forsøger ofte at udnytte min hurtighed i spillet.

– Jeg glæder mig rigtig meget til at møde de andre spillere og hele staben omkring holdet. Det bliver fedt at komme i gang.

Alyssa Malonson kommer til at spille i nummer 3, mens Ryanne Brown trækker i nummer 11.