Patrick Dorgu skifter til Italien

Kategorier

17-årige Patrick Dorgu skifter fra FC Nordsjællands akademi til den italienske klub U.S. Lecce.

FCN-talentet Patrick Dorgu tager turen fra Farum til Italien. 17-årige Dorgu har været en del af FC Nordsjællands akademi, siden han kom til klubben som 11-årig.

Patrick Dorgu har været en fast del af FC Nordsjællands U19-trup sidste sæson og optræder hovedsageligt på en position som venstre back.

Nu skal Dorgu prøve kræfter med italiensk fodbold, da Serie A-klubben U.S. Lecce har hentet forsvarsspilleren til deres Primavera hold (U19 Hold), hvor han skal kæmpe for at blive en del af førsteholdet på sigt.


U19-cheftræner, Kasper Kurland:

– Patrick har været hos os længe og har virkelig udviklet sig i den tid, han har været her. Særligt i de sidste to år har han fundet sig til rette på sin position som venstre back.

– Han er utrolig dedikeret og super at arbejde med. Og så er han bare en rigtig god dreng. Så vi er super glade på hans vegne for, at han får mulighed for at komme til Italien og prøve sig selv af. Det er ikke hver dag, sådan en mulighed dukker. Derfor støtter vi ham også i hans valg om at tage den beslutning og chance, selvom vi selvfølgelig kommer til at savne ham – både som person og som spiller.

– Vi vil gerne ønske Patrick held og lykke hele vejen fra Farum til Italien, og vi vil også gerne takke hans familie for deres opbakning under Patricks mange år hos os. Vi kommer til at følge med på afstand og håber selvfølgelig på det bedste for ham.


Patrick Dorgu:

– Det har været seks fantastiske år i FC Nordsjælland. Jeg har haft en masse gode oplevelser og udenlandsture, fået en mange gode venner og generelt lært super meget. FCN har modnet mig som spiller og som person, og jeg har også taget min studentereksamen på MKS (Marie Kruses Skole) mens jeg spillede her. Så jeg er meget taknemmelig for den tid, jeg har haft i klubben.

– Nu føler jeg dog, at jeg er et sted i min karriere, hvor er jeg klar til nye udfordringer. Derfor har jeg valgt at takke ja til at komme ned og spille for Lecce og starte et ny kapitel i min fodboldrejse. Det er jeg rigtig spændt på.