Oliver Tølbøll Rimmen takker af i FC Nordsjælland

Kategorier

Foto: Dejan Obretkovic / Gonzales Photo

FC Nordsjælland og Oliver Tølbøll Rimmen er i fællesskab blevet enige om at stoppe samarbejdet.

21-årige Oliver Tølbøll Rimmen kom til FC Nordsjælland i 2016 og blev i sommeren 2020 rykket op i Superligatruppen. Her er det siden blevet til en enkelt kamp i Superligaen. Sidste sæson var Oliver udlejet til henholdsvis FC Helsingør og FA 2000. Uden umiddelbar udsigt til mere spilletid i FCN, har begge parter besluttet, at han skal have mulighed for at afsøge nye muligheder i hans videre fodboldkarriere.

Sportsdirektør Mikkel Hemmersam:

– Oliver har været en del af FC Nordsjælland i seks år og han har fra første dag bidraget til kulturen i klubben. Han har altid haft en positiv tilgang til tingene – uagtet om det ikke altid lige gik hans vej.

 – Lige nu ser udsigten til spilletid i FCN svær ud, da der en stor konkurrence på de positioner, som Oliver kan spille. Så vi er blevet enige om, at den bedste løsning for Oliver er, at han kan afsøge andre muligheder. Det er vigtigt i hans alder at komme ud og få en masse spilletid, så han kan udvikle sig og blive den dygtige spiller, som han har potentiale til. Vi takker ham og hans familie for deres samarbejde i løbet af hans tid i FCN.

Vi ønsker Oliver alt muligt held og lykke fremadrettet.

Oliver Tølbøll Rimmen:

– Jeg har været rigtig glad for min tid i FC Nordsjælland og er taknemmelig for alle de fantastiske oplevelser, jeg har haft her sammen med mine holdkammerater – særligt i ungdomsårene.

–  Jeg er selvfølgelig ærgerlig over, at det aldrig blev, som jeg havde håbet på i forhold til spilletid i seniortruppen. Men jeg er ikke i tvivl om, at FC Nordsjælland har modnet mig som spiller og gjort mig klar til det næste fodboldeventyr.