Nyt familieafsnit i Right to Dream Park: Nu kan billetterne til de første tre hjemmekampe sikres

Kategorier

Foto: Noah Thilemann

Den kommende 3F Superligasæson byder på et nyt familieafsnit med plads til masser af aktiviteter – og nu kan fans sikre sig pladser til de første tre hjemmekampe. 

En ny sæson af 3F Superligaen står for døren. Vi lægger ud med to udekampe mod henholdsvis OB og Brøndby, inden vi mandag den 1. august endelig kan byde fansene velkommen tilbage, når vi møder oprykkerne fra Lyngby BK hjemme i Right to Dream Park.

Som noget nyt vil famileafsnittet i den kommende sæson blive rykket fra en placering bag målet til langsiden på A1 og A2. Den nye beliggenhed gør det i højere grad muligt at skabe aktiviteter for hele familien før hver hjemmekamp. Med indgang lige over for Arbejdernes Landsbank Fanzonen er det nemlig nemt at gå direkte fra førkamps-oplevelsen og ind til kamp på stadion. Inden for hegnet vil der være underholdning for de yngste med forskellige aktiviteter, autografer og selfies med spillerne samt et specielt udvalg i boderne.

Fansene kan allerede nu sikre sig billetter til det nye familieafsnit – og selvfølgelig også resten af stadion – til sæsonens første tre hjemmekampe.

Det drejer sig om følgende tre kampe:

Mandag d. 1. august, klokken 19.00:
FC Nordsjælland – Lyngby BK (3F Superliga)

Søndag d. 7. august, klokken 14.00:
FC Nordsjælland – Viborg FF (3F Superliga)

Søndag d. 21. august, klokken 14.00:
FC Nordsjælland – Silkeborg IF (3F Superliga)

Billetter til kampene kan købes her