Nyt familieafsnit i Right to Dream Park indvies mandag – det kan du opleve

Kategorier

Foto: Dejan Obretkovic / Gonzales Photo

Mandag kl. 19:00 ruller Superliga-bolden igen i Right to Dream Park. Det betyder også, at vores nye familieafsnit skal indvies.

Fra denne sæson er familieafsnittet nemlig flyttet til langsiden på A1 og A2 for at skabe endnu mere plads til underholdning på kampdagene.

>> Køb din billet på billet.fcn.dk

Familieafsnittet er samlingsstedet for klubbens yngste fans og deres familier før kampstart, og det vil være fyldt med en masse aktiviteter, konkurrencer og et specielt udvalg i boderne.

Aktiviteterne i Familieafsnittet finder sted bag indhegningen overfor Fanzonen og åbner 1 1/2 time før kampstart- altså klokken 17.30 på mandag, hvor Lyngby Boldklub kommer på besøg til et vaskeægte lokalopgør.

Autografskrivning og selfies
Vil du have en selfie med en Superliga-spiller? Så er der mulighed for det i Familieafsnittet inden kampen. Et par af vores Superliga-spillere vil dukke op og skrive autografer og tage selfies med de fremmødte.

Ansigtsmaling
Mangler du lige det sidste for at blive helt klar til kampen, så frygt ej. Vores venner fra Dance Agency vil nemlig komme forbi og lave ansigtsmaling på de, der har lyst til det.

Tage en selfie i vores selfie-booth
Er en selfie på mobilen ikke helt nok? Så har vi også stillet en selfie-booth til rådighed, så dine selfies kan blive endnu mere gennemførte.

Mød FCN-maskotten Timba
Fans i familieafsnittet har også mulighed for at møde FCN-maskotten Timba inden kampen.

Design dit FCN-halstørklæde
Der vil også være unik mulighed for at blive FCN’s nye halstørklæde-designer. I tegnehjørnet kan man nemlig tegne sit forslag til et halstørklæde, og dermed være med i konkurrencen om at få sit design på et nyt halstørklæde i shoppen.

Pop-up shop og Sun Lolly-is
Vi opstiller en pop-up shop med udvalgt merchandise og sælger Sun Lolly-is i boderne til 5 kroner.

 

Vi håber at se så mange som muligt på stadion til mandagens Derby mod Lyngby Boldklub – find din plads i Familieafsnittet (A1 og A2) på billet.fcn.dk.