Hoff Thorup inden Twente: Det bliver en rigtig fed kamp

Kategorier

Foto: Dejan Obretkovic / Gonzales Photo

I morgen klokken 14.00 spiller vores 3F Superligahold første kamp på træningslejren i Holland, hvor FC Twente er modstanderen. Nedenunder sætter vores assistenttræner, Johannes Hoff Thorup, tanker på morgendagens kamp, samt giver en status efter de første tre træningspas i det hollandske. 

Ved 21-tiden torsdag aften ankom 3F Superligatruppen til Delden i Holland, hvor holdet er på træningslejr frem til den 10. juli. Indtil videre er det blevet til tre rigtig gode træningspas, hvor der har været fuld smæk på dag et.

– Først og fremmest, er det dejligt at være her. Vi har nogle rigtig gode forhold og en fantastisk træningsbane, så det er svært ikke at være begejstret, fortæller Johannes Hoff Thorup og fortsætter:

– Den begejstring har vi også kunnet mærke på spillerne. Jeg synes, at vi har haft en god start hernede og nogle rigtig gode træningspas. Der har været koncentration fra første minut – uanset om det har været et træningspas med et taktisk fokus eller med en masse spil.

Anden kamp i preseason

I sidste weekend blev preseason for alvor fløjtet i gang, da vi hjemme i Farum slog HB Køge med 3-0. En sejr, som blev grundlagt af en rigtig flot første halvleg, hvor de offensive kvaliteter i holdet viste sig rigtig flot frem.

I morgen gælder det så endnu en træningskamp – denne gang mod FC Twente. Hollænderne sluttede sidste sæson af på en fjerdeplads i Æresdivisionen, så der venter os en meget spændende modstander.

– I sidste weekend mod HB Køge havde vi fokus på vores offensive spil og i det aspekt, så vi nogle rigtig gode takter – specielt i første halvleg. Udover de tre mål, kreerede vi chancer til meget mere. Vi så nogle fine mønstre og tegninger i forhold til pre season.

– Så det skal vi bygge videre på i morgen. Med al respekt, så er FC Twente en lidt anden kaliber end HB Køge, så det bliver spændende at se, om vi kan ramme samme offensive niveau som i sidste weekend.

– Selvfølgelig er vi også bevidst om, at der kommer til at være perioder i kampen, hvor vi ikke på samme måde kan styre spillet med bolden. Derfor har vi også taget hul på dele af vores presspil og vores defensive organisation, når vi skal forsvare lidt lavere på banen.

– Men det bliver en rigtig fed kamp. Det fantastiske ved en træningslejr udenfor Danmark er, at vi kan møde nogle hold, som vi normalvis ikke gør. Vi har en stor ambition med dette hold om, at vi gerne vil ud og matches mod hold som Twente i europæiske fodbold, så derfor er en kamp som den i morgen en rigtig god mulighed for os.

– Vi har erfaring fra tidligere kampe mod hollandske hold, som altid har været rigtig gode kampe, så det er jeg sikker på, at det også bliver i morgen, afslutter Johannes Hoff Thorup.

Kampen bliver fløjtet i gang klokken 14.00 og du kan se kampen på vores YouTube-kanal.