Flemming P. efter premieresejr: Vi har en meget homogen trup

Kategorier

Foto: Dejan Obretkovic / Gonzales Photo

I dag skød vi 3F Superliga-sæsonen i gang, da vi på udebane i Odense hev alle tre point med os hjem til Farum. Sejren kom i hus via scoringer fra Ernest Nuamah og Andreas Schjelderup. Efter kampen var cheftræner, Flemming Pedersen, også meget tilfreds med dagens sejr.

Vi startede opgøret ud med manér, da Ernest Nuamah fik opsnappet en aflevering i OB’s bagkæde og udplacerede derefter OB-målmanden. Efter en rodet første halvleg gik vi til pause foran med 0-1.

I pausen fik staben og spillerne rettet på de nødvendige ting, hvilket man tydeligt kunne se i anden halvleg, som vi kontrollerede på fin vis. I det 86. minut lukkede Andreas Schjelderup kampen med scoringen til 0-2 efter fint forarbejde fra netop indskiftede Lasso Coulibaly.

– Selvfølgelig var det rigtig dejligt, men det var jo også dét, vi tog til Odense for, fortæller Flemming P. og fortsætter:

– Vi haft en rigtig god preseason. Derfor havde vi også en rigtig god følelse inden kampen.

– Vi vidste, at det altid er svært at spille mod OB, specielt i Odense. I sidste sæson var de rigtig gode til at tage tempoet ud af vores spil, hvilket de også havde succes med i første halvleg i dag.

– Det tidlige mål hjalp os selvfølgelig meget i dag, men på samme tid gjorde det også, at vi var mere beskyttende i vores organisation. Vi var for smalle i vores organisation i første halvleg og derfor kom vi til at løbe for meget efter dem.

– Men vi havde en rigtig god snak i pausen, hvor spillerne bød meget ind med hensyn til justeringer. De første par minutter i anden halvleg skulle lige overstås, men derefter synes jeg, at det var os, der styrede spillet – og havde vi scoret fire mål mere, end det ene vi scorede, så var der ingen, som kunne have sagt noget til det.

Forskellen på første og anden halvleg

– I anden halvleg var vi hurtige på dem i vores presspil, modsat i første halvleg hvor vi var for smalle. Dermed spillede vi også med en bredere defensiv organisation.

– På samme tid spillede vi med mere ro på bolden, forstået på den måde at vi var lidt mere tålmodige. I mange situationer i første halvleg kom vi til at spille for hurtigt fremad. På den måde kom OB til at løbe efter os i anden halvleg. Fra midten af anden halvleg kunne man også se, at de begyndte at miste pusten, og derefter går vi stenhårdt efter at punktere kampen. Det var selvfølgelig meningen, at vi gerne ville have scoret 2-0 målet tidligere, men det var selvfølgelig dejligt, da det endelig kom.

– Vi har en rigtig god og homogen trup og det beviser indskiftninger i dag også. De var med til at gøre holdet bedre i løbet af kampen. Efter sidste sæson, som var meget udfordrende, kan vi virkelig se, at spillerne har vokset utroligt meget.

Jublen med fansene

Efter slutfløjt fik hele truppen fejret dagens sejr med de fremmødte fans – og det var noget, som vores cheftræner var ekstra glad for.

– Det var fantastisk at stå sammen med fansene efter kampen. De sidste to opgør vi har spillet i Odense har ikke været gode, så derfor var det ekstra dejligt at kunne glæde fansene i dag. Det var også tydeligt på dem, at de var meget glade og helt oppe og køre – hvilket virkelig smitter af på spillerne.

– Det var utroligt fedt igen at mærke Superliga stemningen og fedt at mærke fansene i løbet af kampen. Vi er så afhængige af hinanden og derfor er det så fedt med den gensidige tillid til hinanden, afslutter Flemming P.

Næste opgør i 3F Superligaen er på søndag, hvor vi på udebane møder Brøndby IF. Kampen fløjtes i gang klokken 16.00.

Første hjemmekamp er den 1. august, hvor vi tager imod lokalrivalerne fra Lyngby BK. Du kan hoppe ind på billet.fcn.dk for at købe din billet til opgøret.