Flemming P. efter første test i Holland: Vi tog et skridt frem

Kategorier

Foto: Dejan Obretkovic / Gonzales Photo

I dag var vores 3F Superligahold for første gang i aktion på træningslejren i Holland, da FC Twente stod på den anden side af kridtstregerne. Selvom kampen endte 1-0 til hollændernes fordel, så var Flemming Pedersen positiv omkring dagens præstation efter kampen. 

– Vi er lige niveauet under Twente og derfor er det også en rigtig god træningskamp for os. Det var tydeligt i starten, at vi skulle vænne os til tempoet, men derefter bliver kampen mere jævnbyrdig, fortæller Flemming P. og fortsætter:

– Twente var bedst i første halvleg, og der er også nogle situationer, hvor vi bliver udspillet. Men på samme tid får vi også spillet os igennem deres kæder, så på den måde var den en fin første halvleg. 

– Men generelt en rigtig god fodboldkamp. 

Et stort skridt på den mentale plan

Igennem hele opstarten har holdet haft meget fokus på det mentale aspekt og på et punkt, føler Flemming P. at vi i dag tog et flot skridt i den rigtige retning. 

– Jeg synes, at det var rigtig positivt at se, at spillerne selv var i stand til at justere pres formationerne i løbet af kampen. Selvom vi var under pres i løbet af kampen, så holdte spillerne hovedet koldt. Så modenheden i holdet er helt afgjort på rette vej. 

– Vi bliver ikke splittet for alle vinde eller spillerne begynder at fokusere på individuelle aktioner – men alle forsøger at arbejde sammen. Det har været et stort fokus på os, med vores sportspsykolog, Troels Thorsteinsson, i spidsen, Vi har haft endnu mere fokus på teamwork og kommunikation internt i holdet. 

– Jeg synes, vi har taget et skridt frem i dag. Vi blev taktisk udfordret af de mange positionsskift fra Twente, da man hurtigt kan komme på glatis på grund af deres mange bevægelser. 

– Men igen, det største skridt, vi tog i dag, var på modenheden. Vi var klar over, at vi ikke helt er i gear endnu fysisk. Vi kunne også se, at vi i nogle situationer manglede lidt acceleration og power. Men det er ikke noget, som bekymrer os, da det ligger latent hos de fleste af spillerne.

– Og jeg tror allerede i kampen mod Anderlecht i næste weekend, at vi vil kunne se ekstra intensitet, afslutter vores cheftræner.

Som Flemming P. var lidt inde på ovenover, så venter der nu spillerne en uge på træningsbanen, inden at det i næste weekend går løs mod RSC Anderlecht. Kampen bliver spillet lørdag klokken 14.00 og du kan se kampen på vores YouTube-kanal

Hvis du missede dagens kamp, så kan du se den i sit fulde HER

I løbet af dagen i morgen vil du kunne se højdepunkter fra kampen på vores YouTube-kanal.