Det sker i Right to Dream Park til mandagens lokalopgør mod Lyngby

Kategorier

Foto: Noah Thilemann

Mandag er der endelig Superliga-kamp i Right to Dream Park igen, når vi hjemme tager imod de nyoprykkede lokalrivaler fra Lyngby BK.

Kampen starter klokken 19, men allerede fra klokken 17 vil der være aktiviteter omkring stadion.


Nyt familieafsnit med masser af underholdning

17:30-19:00
Første hjemmekamp betyder også en fornyelse af vores familieafsnit, som fremover vil være at finde på langsiden bag A1 og A2. Familieafsnittet åbner klokken 17:30 og vil inden kampen mod Lyngby byde på en masse underholdning i form af blandt andet ansigtsmaling, konkurrencer, møde med FCN-maskotten Timba og autografskrivning fra udvalgte spillere, som kigger forbi.

Aktiviteterne i familieafsnittet finder sted bag indhegningen overfor Arbejdernes Landsbank Fanzonen.

 

Arbejdernes Landsbank Fanzonen

17:00-18:30
I Arbejdernes Landsbank Fanzonen vil der som sædvanlig blive sat op til en masse aktiviteter i from af hoppeborg, skydetelt, dartskive panna-bane, fodtennis, og forhindringsbane.
Derudover kommer Faxe Kondi forbi med et fuldt aktivitets-setup, som inkluderer konkurrencer, aktiviteter, photo booth, musik og iskolde forfriskninger.


Fanbaren

17:00-18:30 og to timer efter kampen er slut
Fanbaren åbner to timer før kampstart. Undervejs kommer assistenttræner Johannes Hoff Thorup forbi og taler med de fremmødte fans. Dette bliver cirka klokken 17:45.

 

Indgangene til stadion åbner kl. 17:30.

 

Har du endnu ikke sikret dig en billet til lokalopgøret? Så klik forbi billet.fcn.dk.

Her kan du også købe sæsonkort – enten på traditionel vis eller som abonnement. Med et kort-abonnement får du adgang til alle liga- og pokalkampe i 3F Superligaen og Gjensidige Kvindeliga for kun 79 kr./md.*

Der er nedsat pris for børn, pensionister og studerende – se meget mere her.

* Binding: 6 mdr. | Min. pris: 474 kr. | Opsigelse: Løbende md. + 1 md.