Carly Nelson skifter til FCN på permanent aftale

Kategorier

Foto: Dejan Obretkovic / Gonzales Photo

Efter et rigtig fint år i FC Nordsjælland er vi blevet enige med Carly Nelson og hendes amerikanske klub, Kansas City Current, om en permanent aftale, som holder den amerikanske målmand i Farum. 

Tilbage i august lejede vi Carly Nelson i den amerikanske NWSL-klub, Kansas City Current. Den lejeaftale er nu vekslet til en permanent aftale, hvilket glæder både Carly selv og sportsdirektør Mikkel Hemmersam. 

Carly Nelson:

– Jeg er meget glad for at kunne fortsætte i FC Nordsjælland, da klubben er det rigtige sted for mig lige nu. En stor grund til, at FCN er det rigtige sted for mig, er menneskerne i klubben. 

– Fra min første dag har jeg mærket en enorm støtte og følt, at alle var investeret i at udvikle mig både som spiller og person. Organisationen er fyldt med værdier, som rækker udover fodbold, hvilket jeg synes er meget unikt og tiltaler mig meget. 

– I FCN har vi alle ressourcer til rådighed for at udvikle os som spillere. Vi har nogle fantastiske trænere, og her i klubben har jeg også kunnet mærke en større forståelse og opmærksomhed for målmandsspillet – noget som jeg ikke på samme måde har kunnet mærke andre steder. 

– Alt i alt har mit første år i klubben været fantastisk for mig og jeg har fundet mig rigtig godt til rette. Jeg ser meget frem til flere gode stunder i og omkring klubben, samt at udvikle mig personligt og sammen med holdet. 

Sportsdirektør Mikkel Hemmersam: 

– Carly har spillet en rigtig flot sæson og derfor er vi selvfølgelig meget glade for, at vi er blevet enige med både Carly og Kansas City om at gøre aftalen permanent. 

– Fra første træningsdag i Farum har hun vist sig flot frem og hun har kun udbygget hendes indflydelse på holdet sidenhen. Vi går en spændende tid i møde, og derfor har det været vigtigt for os, at vi får brikkerne til at falde på plads så tidligt som muligt. Det føler vi, at vi har fået med denne aftale, og vi glæder os til at se meget mere til Carly i FC Nordsjælland. 

Nelson har indtil videre spillet 23 kampe med tigeren på brystet.