Sikker sejr over HB Køge i første testkamp

Kategorier

Foto: Dejan Obretkovic / Gonzales Photo

Det blev til en sikker 3-0 sejr over HB Køge i sæsonens første testkamp.

Søndag eftermiddag spillede FC Nordsjælland første testkamp forud for den nye sæson af 3F Superliga, der skydes igang den 15. juli. Kampen blev spillet i Farum og modstanderen var HB Køge, der i sidste sæson sluttede som nummer syv i Nordic Bet ligaen.

Her blev det til en stensikker 3-0 sejr på mål af Mads Hansen, Abu Francis og Ernest Nuamah.

FC Nordsjælland satte sig på spillet fra kampens første fløjt og kreerede også fint med chancer, men vi skulle frem til det 29 minut, før netmaskerne blafrede for første gang. Mads Hansen blev revet omkuld i feltet og udnyttede selv det efterfølgende straffespark.

Få minutter senere var der Abu Francis’ tur til at juble, da han kunne sende en ripost i nettet til stillingen 2-0. Umiddelbart inden pausen lukkede Ernest Nuamah spændingen i kampen, da han havde sidste fod på en indøvet hjørnesparkskombination. Dermed kunne vi gå til pause foran 3-0.

Anden halvleg var en mere jævnbyrdig affære, og begge hold havde chancer for at score. Men stillingen forblev ved 3-0 og dermed kom FC Nordsjælland godt fra start i et tætpakket træningsprogram over de kommende uger.

Næste testkamp er på søndag, når vi møder Twente FC i forbindelse med træningslejren i Holland. Kampen bliver ligeledes streamet på FCN TV.

Kampfakta

1-0 Mads Hansen (’29)
2-0 Abu Francis (’32)
3-0 Ernest Nuamah (’42)

Hele kampen gan genses her: